Tahammm bol protein sebze meyve vermiş neye göre yetersiz. Bunları yazdığı şekilde tüketirseniz bebeğe yeterde artar bile ama sizi bilemem
Şekeri çıkan bayanlar diyet listenizi paylaşır misiniz?
Kiboss ya bna şeker var demedi ama olabilir risk var dedi o yüzden diyet yapiyrm ama canım çok şey istyr yiyemiyrm çocuğumun orasinda burasında leke olur mu endişesi var millette anlamıyor bni azıcık ucundan alsan ne olur bebeğin canı çeker şöyle byle diye millettemi anormallik var bndemi çözemedim dikkat etmezsem bebeğime bsy olursa yada bende kalıcı olursa millet hersyi geri getirecek mi sinirlerim bozuluyo zaten bsy yiyemeyince bide bunlarla ugrasiyrm
Ozlem2634 evet çok şükür . İns seninde durumum iyiye gider . Allah sağ salim kucagimizda almayı nasip etsin ins
Hasan_Huseyin cok tesekkur ederım amin ins🥰
Tahammm bende eczaneden optima diye bir marka aldım
Zeynepzeze 3adet zeytin miii
Hasan_Huseyin benim de 50 gr ile 170 çıktı.endokrin uzmanı 75 lik yapmak istedi,ben istemedim.evde ölçüm cihazıyla kontrol ettim dikkatli beslenerek.normal çıktı hep.hatta her zamanki gibi beslenerek de kahvaltıyı ve akşam yemeği tokluğunu ölçtüm normal gözüküyordu.şuan pek dikkat edemiyorum.ama beyaz ekmek,tatlı da yemiyorum mesela.ölçmedim de kaç gündür.benim de mi şekerim yoktu anlamadım
Zeynepzeze valla haftada bir gün sütlü tatlı bi de sevdiğim ülker gofret yiyorum onun dışında az tuzlu az yaglı yiyorum hamurişi de yemiyorum. 2hafta düzenli ölçtüm bunları yaparsam yükselmiyor. O yüzden abur cubura düşmezsek sıkıntı yaşamayız
Bir de elinizden geldiğince hareket edin. Yemek yedikten sonra 1saat uzanmayın sakın direkt şeker yükseliyor o zaman
Tugce1634 mrb . Yanlış birşey söylemek istemiyorum. Fakat sağlık ocağındaki ebe ve doktorun dediği 50 Gr da çok belli olmaz,sozuydu. Belki de sizinde yoktu ins da yoktur❤️
Hasan_Huseyin inşallah arkadaşım.ben yine biraz da olsa dikkat edeyim de Allah büyük.yavrularımızı korusun inşallah,sağlıkla gelsinler.
Tugce1634 amin ins