• Gebelik
  • Şekeri çıkan bayanlar diyet listenizi paylaşır misiniz?

Bir de elinizden geldiğince hareket edin. Yemek yedikten sonra 1saat uzanmayın sakın direkt şeker yükseliyor o zaman

Tugce1634 mrb . Yanlış birşey söylemek istemiyorum. Fakat sağlık ocağındaki ebe ve doktorun dediği 50 Gr da çok belli olmaz,sozuydu. Belki de sizinde yoktu ins da yoktur❤️

Serapozdemir aklıma geldi kuzum bakicam hani insan yaşamadan bileniyormus bide ve baya hassas ve panik oldum da bakmaya kalmadan bı post açayım dedim bide gecmistekilere bakayım ❤️ teşekkür ederim

Serapozdemir ay bak yazdığını bile yanlış okumusum geçmiş postlarda bak dedin sandım 🤣🤣 hey Allahım sağol canımın içi

Mutire geçmiş postları göremeyebiliriz o yüzden yazdım yalnız değilsiniz merak etmeyin ☺️

Ozlem2634 benim 165 çıktı kuzum ve daha doktorumla konuşamadım bana da derse 75 bende kabul etmem galiba

Serapozdemir Allah razı olsun ilgilendin benimle ❤️😍 rabbim sağ salim yavrucuğuna kavuşmayı nasip etsin

Mutire allah hepimizden razı olsun da bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza

Nursevincli bunlar sağlıklı olan asıl bebek zaten vitamini alıyor anne adayının da şekeri düşmesin diye ara öğün veriliyor burda önemli olan açlık tokluk değil bebek. Ben normal hayatta da şeker hastasıyım ve böyle beslenmek zorundayız bebeğiniz için katlanılır bişey bence bu 😊

Mutire bende bilemedim isde canım ya zaten yukleme sonucunda yuksek cıktı 75 lıkte dahada yuksek cıkar dıye dusundum oyuzden yaptırmadım buyuk ıhtımal sanada dıyet onerıcek ve duzenlı seker ölçümü

Ozlem2634 bide bizim ailede genetik inşallah gestasyonel olarak kalır 😢 inşallah diyetle geçer rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Mutire geçer bence sonucda hamilelik dönemınde olan bı durum benım arkadaslarımında genetikti ve yukleme sonucu 240 larda fln cıkmıstı dogumdan sonra gectıama dıkkat edıyor genede amin canım ins🤲🏻

Ozlem2634 oooo baya çıkmış onlarında Allah'ım geçerinden versin Allah razı olsun teselli oldun bana 😪

Fatmamuduk tabi ki öyle ama verilen öğünler gerçekten az 5kaşık sebzeyle normal insan bile doyma ve protein ağırlıklı şeyler paylaşılmamış sağlıklı bi diyet listesi değil. Amaç zaten bebeğe zararın gelmemesi. Homini gırtlak yemek değil.