Merhaba arkadaşlar şekeri 150-159 arası çıkanlar diyet icin listeniz nedir benimle paylaşır misiniz? Diyetisyenin verdiği liste çocuk icin yetersiz gibi geldi bana
Şekeri çıkan bayanlar diyet listenizi paylaşır misiniz?
Tahammm tam benlik oldu bu konu benımde 158 cıktı ve 11.30 da diyetisyenle randevum var 😣
https://resimyukle.xyz/i/Px9KMc Benim ki böyle 😔
Zeynepzeze sizin kaç çıktı acaba birde kan ölçüm cihazı fln aldınız mı
Çok teşekkür ederim
Ozlem2634 Ben 31 haftaya gireceğim 180 şekerim ama kan da 3 aylık ölçümlerim çok yüksek çıkmadı o yüzden diyet yapalım dedi dr. Ölçüm cihazı aldım kontrollerden önce ölçüp gidiyorum ama bu sefer yükseklik olursa insülin başlanacak
Bu kadar az yemem rağmen ağzıma şeker çikolata sürmeme rağmen yüksek çıkması canimi sıkıyor
Zeynepzeze 27 haftalığım benimde ilerleyen haftalarda daha yüksek çıkacak diye çok korkuyorum
Zeynepzeze ne insafsızmış o ya benim listeme diyodum da beteri varmış. Resmen zayıflama diyeti bu ne🙄 zaten iki canlısın bu diyetle doyman imkansız. 5 yemek kaşığı sebze bi de 😒
Ozlem2634 mrb kaç Gr yükleme yapildi
Tahammm cihazın adını öğrenebilirmiyim acaba okadar cok cihaz varkı kımısı cok ucuz kımısı pahalı yanlıs olcen flnda oluyormus cok arada kaldım bende @Zeynepzeze
Hasan_Huseyin 50 lik yükleme yaptırdım 1 saat sonunda 158 cıktı doktor 75 lik yapalım dedı ama onu ıstemedım acıkcası
Nursevincli Kuzum çıldırıyorum zaten. Yemekten yükselmiyorsa stresten yükselecek. Çok zorlanıyorum, canım başka şeyler çekiyor. İnşaALLAH senin de düzene girer. Ama çıktı ya artık irdeleyip dururlar bizi 😔
Tahammm Düşer inşaALLAH değeriniz 😒
Ozlem2634 Viva chek eki markası. 65 Tl ye aldım
Ozlem2634 benimde ilk yapılan 50 Gr testti. 162 çıktı. Doktor 50 Gr da çok net olmaz tekrar bakalım dedi. 100 Gr yükleme yapildi. Başka birgün ve sonuç temiz çıktı. Bende çok korkmuştum ama Allah a şükür sonuclarikincide temiz çıktı. Doktor böyle sonuçlar olabilir dedi.
Hasan_Huseyin hadi yaa yaptırsamıydım acaba bilemedim simdi ben cok asırı seker yuklencek zaten cıkan cıktı yuksek olan oldu dıye dusunmustum
umarım duser degerlerımız yaa cok zor bu sekılde devamlı acıkmak ve ıstedıgını yıyememek😣
Zeynepzeze senin çok az çok şaşırdım