• Gebelik
  • Şekeri çıkan bayanlar diyet listenizi paylaşır misiniz?

Snglcm 1. saat 159 2. saat 157 3. saat 138 sizin kaç çıktı

Tahammm benimde 188 çıktı sabah doktor çok yuksek dedi 😬

Kiboss yalnız bu liste baya iyi yani diyet gibi değil 😀

Tahammm sadece acur cubur çikolata da şeker yok ki bazı sebzelerde ve meyvelerde de var o yüzden porsiyonlara dikkat edin

Kiboss 1. Saat 193 çıktı değerlerini hatirlamiyrm ama onlar normal çıktı bu yüksek çıktı diye doktrum diyetisyene yönlendirdi diyet yapiyrm şuan bana alet almamı sylemediker ben ara sıra sağlık ocağından açlık tokluga baktiriryrm dün en son baktirdim açlık 83 tokluk 112 çıktı normal degerlerim bir ay oldu diyet uygulayali iki defa baktirdim normal seyirde ilerliyor

Tahammm bol protein sebze meyve vermiş neye göre yetersiz. Bunları yazdığı şekilde tüketirseniz bebeğe yeterde artar bile ama sizi bilemem

Yamo Bende öyle dedim zaten doktora ben normalde bu kadar yemiyorum ki 😊

• Yamo bunu yanıtladı.
        • Yamo bunu beğendi.

Snglcm maşallah düzelmiş senin insüline gerek kalmamış inşallah doktor bana aleti yazdı hemen ben ölçüyorum sürekli

Kiboss ya bna şeker var demedi ama olabilir risk var dedi o yüzden diyet yapiyrm ama canım çok şey istyr yiyemiyrm çocuğumun orasinda burasında leke olur mu endişesi var millette anlamıyor bni azıcık ucundan alsan ne olur bebeğin canı çeker şöyle byle diye millettemi anormallik var bndemi çözemedim dikkat etmezsem bebeğime bsy olursa yada bende kalıcı olursa millet hersyi geri getirecek mi sinirlerim bozuluyo zaten bsy yiyemeyince bide bunlarla ugrasiyrm

Ozlem2634 evet çok şükür . İns seninde durumum iyiye gider . Allah sağ salim kucagimizda almayı nasip etsin ins

Snglcm Sen boşver milleti canım bebişlerimiz için katlanacağız artık Bi süre yasaklar tatlı gelir derler ya benim de canım nasıl tatlı istiyor normalde hiç aram yoktur tatlıyla elimden geldiğince dikkat ediyorum işte bende kaç haftalıksın bu arada

Kiboss sağlıkla kucağımiza alalım tek istediğim bu