Askkokuluyavrum benimde gebeli sekerim var diyet verdiler bi sknti yok sadece önde gidiyor ilk oğlumda kilolu doğdu fakat kilolu doğduğu için solunum skntisi yaşadı kuvezde kaldi bunda da olucak diye korkuyorum 🤦🏻♀️. Geçen kahvaltıda reçel yedim 300 e cıktı kasılmalarım oldu nst bagladialr sancilarim ckti filan çok korkuttu beni 🙄 normalde insanin cani tatlı çekmezken hamilelikte çekiyor istiyor diyete uymak zor oluyor malesef 😔😔😔
NimetDilmen aynen öyle elden birşey gelmiyor ne yazık ki bebeklere birşey olmasın gerisi hic önemli değil doğdukları zaman sağlıklı olsunlar da gerisi hic hic sorun degil benim doktorum başlatmadı insulini acaba niye ☹️
prensleriminannesii valla benim canim hep tatlı çekerdi hele simdi daha daha daha fazla cekiyor durdurmak ne mümkündür derken bu basıma geldi bin şükür Rabbim evladıma sağlık sıhhat nasip etsin baska birşey istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun amin
Askkokuluyavrum
Bende anlamadm niye baslatmadqni.
200 ün üstü bebeqe zararli diye baslatıolar qenelde.
Neyse vardır bi bildiqi dikkat et sen olç bakalm düzenli belki iyi ckar artk
NimetDilmen endokrine gidicem 10 gün sonra ölçülerime dikkat edeyim diyete de tabi ayni şekilde insAllah gerek kalmadan düşürürüz 🙏 size de şifa dilerim 🙏
Askkokuluyavrum yüksek çıkmış canım benim de sınıra yakın diye diyete başlatıldım. Kafana takıp üzme kendini , doktorun ne derse onu yap 😘 olumlu düşün güzel anne
Askkokuluyavrum ya bu sağlık ocagında yapılan kan tahlilinde şeker olup olmadıgı anlaşılmıyo mu bende cok kilo aldım doktor şekern olabilir dedi kan tahlillernde normal çıkıyo
Minnosaile öyle yapıyorum canim evet yüksek çıktı ama ben bunu kabul etmedim hic 😂 değilim diyorum ama diyete de harfiyen uyuyorum insaallah sağlıkla güzelce kucağımıza alalım