Kızlar bir sorum olacak ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım açlık 108 1. Saat 207 2. Saat 137 çıktı çok korkuyorum insülin mi başlatırlar bana doktorum ile yarın görüşücem. Bebeğime bir zarar verir mi ? Allah korusun kaybetme durumu olur mu ?
Gebelik şekeri Hk.
Bebeğin gelişiminde bir sorun yok şimdilik sadece 4 gün önde onun haricinde bir sorun görünmüyor ama çok korktum kaybetmem insAllah evladımı moralim çok bozuldu çok
Askkokuluyavrum 1. Saat 140 olması grk demi cnm normlde ayy bnde yotrcm pzt öok kırkuyrm
Askkokuluyavrum Allah koruusn neden öyle düşünüyosnki şeker yüksekse diyt yaparsn
AselAlaraa valla çok çok çok yüksek çıktı hic beklemiyordum ama moralim çok bozuk İnan varya hic huzurum kalmadı insAllah sen güzel sonuçlar alırsın 🙏
AselAlaraa internette okuduğum her şey berbat yazılar yok bebek organlarına zarar verir yok bebeğin gelişimi durur herşeyden elim ayağım çekildi çok üzgünüm ya İnan ki keyfim hic yok bu 4 ay hic geçmez artık 🙏
Askkokuluyavrum korkma ya ay bnde korktm şimdi bnde şüpelenyrm olablr şekr bndede Allah korusun ama çözümü var bu ondn ztn yapılıyo bu test cnm bişi varsa çzöm bulmk için sağlık ocağı ne dedi ki yğkskmi miş sonç
Askkokuluyavrum canm inşAllah ama desiğim gibi korkma çzöümü var Allah krousun deme öyle şeyler yaaa bnşde korkuttun bak
AselAlaraa sağlık ocağında yaptırmadım canim ben hastane de yaptırdım sonuçları yarın bakacak doktor ☹️
Askkokuluyavrum sn bakma ya nette yazanalra herşey yazıyo drna msj at
AselAlaraa korkma insAllah birşey çıkmaz düşün ki stresimden bebeğimin hic bir hareketini hissetmedim bugün
Askkokuluyavrum tm bi sorsaydn keşke nasıl diye 2. Saatte normle gelmiş aslnda
AselAlaraa yazdim bakalım ne dicek ☹️
AselAlaraa baz alınan 1. Saat sanırım ☹️ Keske 2 yi baz alarak yapsalar ama sanmıyorum
Askkokuluyavrum cnmm yğksek çıktı tm çzöümü var ondn yapılıyo bu test insülün yada diyt
AselAlaraa insAllah insülin gerek kalmaz
Askkokuluyavrum belki öyledr bilmyrz net ama cnm😑
AselAlaraa dua et lütfen benim icin canim 🙏
AselAlaraa daha çok bebegim icin 🙏🙏
Askkokuluyavrum inşAllah canm Allah büyük sakin ol Allaha emnt bebekler of bnmde morlm bozuldu cnm.