Askkokuluyavrum bende diyete sadık kalmaya çalışıyorum ama sanki fazla herşey 😂 diyet yapmadığımda da bu kadar yiyordum doymuyordum 😂
Gebelik şekeri Hk.
NimetDilmen insülin günde kaç defa kullanılıyor ? Onu kendine vurmak zor olmuyor mu 😞 birde o insülini kullanırken ölçümde yapıyor musun her gün 😒
Kusura bakma çok soru sordum ama 🙄
Kusura bakma çok soru sordum ama 🙄
Minnosaile iste bilinçaltı doyuruyor insani 😂😂😂 benim diyet 2250 kalorilik 1 ay sonr 2500 e cikaricam dedi bebeğin de kilo alması gerekiyor aç bırakırsam aenle birlikte oda alamaz gelişemez dedi şeker ölçümü yapiyorum iste her gün gün de 4 defa insaallah insuline ihtiyaç kalmaz
DyrAldmr
Estagfrullah canm sorun yok sorabilirsin.
Günde 4 kere vuruyorum.
Sadece iqneyi batırırken çook az aqrıyo öyle bi acısı yok.
Estagfrullah canm sorun yok sorabilirsin.
Günde 4 kere vuruyorum.
Sadece iqneyi batırırken çook az aqrıyo öyle bi acısı yok.
DyrAldmr
Evet qünde 4 kere de ölçüm yapıorm
Evet qünde 4 kere de ölçüm yapıorm
prensleriminannesii kaç kilo doğdu acaba ? Kaçıncı haftadasınız
Aysine 37 de 4200 doğdu. Smdi ikinci oğluma hamileyim 33. Haftaya gidicez inşallah aralarında 1 yıl olucak
prensleriminannesii şuanki bebeğiniz kaç kilo acaba bir sorun oldu mu nefes darlığı ya da Küvez ya da yoğun bakımda yatma gibi
prensleriminannesii
4.200 kilo dedniz sezeryan oldunuz dmi?
Benim doktorum 4 ü qecerse sezeryan olur dedi.
Bide kac qün küvezde yattı bebeqiniz ondada şeker cktımı?
Kusura bakma çok soru sordum 😒
4.200 kilo dedniz sezeryan oldunuz dmi?
Benim doktorum 4 ü qecerse sezeryan olur dedi.
Bide kac qün küvezde yattı bebeqiniz ondada şeker cktımı?
Kusura bakma çok soru sordum 😒
Insulun kullanman bebek icin cok iyi Ben ilk kullanacksin dediğinde dr ağlamıştım o ıgneyi elimde kolumda da yapamam demiştin ama bebeğim icin benimle konuştular. Yapmaya basladim 5 ay oldu sabah akşam vuruyorum cok şükür problem hic olmadi.yedikelerimede dikkat ediyorum.
NimetDilmen yok şekeri çıkmadı solunum skntisi vardı zaten o yüzden erken aldılar ama ben doğuma 3.300 diye girdim bebek cknca öğrendik 4.200 olduğunu 😊 9 gun yatti sariliktan da bukadar yattı ama sadece solunumdan değil
NimetDilmen birde kilolu doğduğu için doyurmak zor oluyor normalde 30 cc ile doymasi lazimken bizimki ilk haftada 90 cc ye çıkmıştı 😁
NimetDilmen kalp atışları iyi değildi sezeryan olmak zorunda kaldı 😊
Askkokuluyavrum canım merhaba. Benim 1.saat sonunda tokluk 209 çıkmıştı. Dahiliye takip edelim dedi günde 6 kez ölçüyordum 10 gün boyunca diyetisyende diyet verdi. Çok şükür iyi şimdi insilüne gerek kalmadı değerlerim iyiydi. İnsilüne şu durumda başlatıyor. Diyete uyuyorlar mesela ama yine de yüksek çıkıyor değerleri. Mesela benim sabah ilk kalktığımda açlık 98 ise biraz yürüyüp kahvaltı hazırlayıp oturunca ölçtipimde 80 Lere düşüyordu. ama eğer düşmezse insülün başlatıyorlar.
prensleriminannesii
Son sorum canm kusura bakma cok sordum 😊
Ilk qebeliqinde ve şimdi şeker ölçüm deqerlerin kaç cıkıo?
En dsuk ve en yüksek
Son sorum canm kusura bakma cok sordum 😊
Ilk qebeliqinde ve şimdi şeker ölçüm deqerlerin kaç cıkıo?
En dsuk ve en yüksek
prensleriminannesii siz şeker varken insülin kullanmadınız mı ?? Bende kullanmak istemiyorum. Özele diyetisyene gittim verdiği liste daha çok 1. Saat tokluğu yüksellti ama 2. Saatte herşey normale dönüyor. Neden 1. Saat bu kadar önemli anlamıyorum 😞
Freearc canim sana çok çok çok teşekkür ederim Allah bin kere razi olsun sendn böyle açıklama bekliyordum bende özellikle benim doktorumda diyet ve takip verdi şeker aleti aldık suan da ölçüm yapiyorum günde 4 defa sabah açlığım 88 tokluğum 110 çıktı ama aksam yemeğinden önce ara öğünde meyve yedigim icin ve aksam yemeğini yeyip ölçütümde çok yüksek çıktı 😔🤦🏽♀️ İnsAllah Evlatlarımıza bir sağlık sorunu teşkil etmez Rabbim şifa bekleyen herkese derman olsun şifa versin insanin kendi Canindanda geçtiği zaman oluyormus evlat icin anneme diyorum ki ona birşey olmasın sağlığı yerinde olsun ben önemli değilim annem de kendi evladına üzülüyor sana da ona da birşey olmasın ne demek ona birşey olmasın sende benim evladımsin diyo annelik böyle zormuş henüz görmediğimiz koklamadigimiz halde onlar icin ne kadar endişeleniyoruz Rabbim yar Ve yardımcımız olsun hepimizin 🙏🙏🙏