AselAlaraa doktordan geldim simdi insülin başlatmadı fakat her gün seker ölçümü yapicam sabah öğle akşam diyet listesi hazırlandı çok yüksek dediler 10 gün sonra kontrole geleceksin dedi Eger duzene girerse insuline gerek yok ama diyetle düzene girerse bu şekilde devam edicek insAllah bebeğime zarar gelmez
    NimetDilmen benim de 1. Saat tokluk sekerim 207 çıktı 2. Saatim 137 çıktı doktor 207 yüksek hemde çok yüksek ama direk insilune gerek yok dediler şimdilik her gün şeker ölçümü yapicam 10 gün sonra kontrole gidicem insAllah gerek kalmaz insuline zor oluyor mu ?
      AselAlaraa takip edilecek canim şeker ölçme aleti aldık her gün sabah öğlen akşam şeker kontrolü yapicam diyet listesi hazırlandı Onan harfiyen uyucam ve 10 gün sonra kontrol olucak insAllah duzene girer de insuline gerek kalmaz 😔
        Askkokuluyavrum benimde gebeli sekerim var diyet verdiler bi sknti yok sadece önde gidiyor ilk oğlumda kilolu doğdu fakat kilolu doğduğu için solunum skntisi yaşadı kuvezde kaldi bunda da olucak diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️. Geçen kahvaltıda reçel yedim 300 e cıktı kasılmalarım oldu nst bagladialr sancilarim ckti filan çok korkuttu beni 🙄 normalde insanin cani tatlı çekmezken hamilelikte çekiyor istiyor diyete uymak zor oluyor malesef 😔😔😔
          NimetDilmen aynen öyle elden birşey gelmiyor ne yazık ki bebeklere birşey olmasın gerisi hic önemli değil doğdukları zaman sağlıklı olsunlar da gerisi hic hic sorun degil benim doktorum başlatmadı insulini acaba niye ☹️
            prensleriminannesii valla benim canim hep tatlı çekerdi hele simdi daha daha daha fazla cekiyor durdurmak ne mümkündür derken bu basıma geldi bin şükür Rabbim evladıma sağlık sıhhat nasip etsin baska birşey istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun amin
            o6__8o pzt günü gdcm ve öok korkuyrmm yani bu hafta içi gtmm lzm en geç cumaya 😐inşAlla yüksk çıkmzda