prensleriminannesii valla benim canim hep tatlı çekerdi hele simdi daha daha daha fazla cekiyor durdurmak ne mümkündür derken bu basıma geldi bin şükür Rabbim evladıma sağlık sıhhat nasip etsin baska birşey istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun amin
o6__8o pzt günü gdcm ve öok korkuyrmm yani bu hafta içi gtmm lzm en geç cumaya 😐inşAlla yüksk çıkmzda
Minnosaile öyle yapıyorum canim evet yüksek çıktı ama ben bunu kabul etmedim hic 😂 değilim diyorum ama diyete de harfiyen uyuyorum insaallah sağlıkla güzelce kucağımıza alalım
    NimetDilmen insülin günde kaç defa kullanılıyor ? Onu kendine vurmak zor olmuyor mu 😞 birde o insülini kullanırken ölçümde yapıyor musun her gün 😒
    Kusura bakma çok soru sordum ama 🙄
      Minnosaile iste bilinçaltı doyuruyor insani 😂😂😂 benim diyet 2250 kalorilik 1 ay sonr 2500 e cikaricam dedi bebeğin de kilo alması gerekiyor aç bırakırsam aenle birlikte oda alamaz gelişemez dedi şeker ölçümü yapiyorum iste her gün gün de 4 defa insaallah insuline ihtiyaç kalmaz
      Filizseb unsılın verdı canım yemklerden bır saat sonra ölçüyorum 130dan yuksekse 4 unıte ınsulın vuruyorum