NimetDilmen değerleriniz çok mu yüksekti?
Gebelik şekeri Hk.
zkk
Ilk basta yüksekti 250 ye yakındı insulin başlattılar.
Sonra düzene qirdi çok şükür ama 30.haftadan sonra dikkat etmeme raqmen yükselio sanırm hormonlardan 😒
Ilk basta yüksekti 250 ye yakındı insulin başlattılar.
Sonra düzene qirdi çok şükür ama 30.haftadan sonra dikkat etmeme raqmen yükselio sanırm hormonlardan 😒
NimetDilmen açlık şekeriniz mi tokluk şekeriniz mi?
Pinkyy cnm bn daha yaptrmadm arkadş yaptrmş o şklde inşallah bnd eçıkmaz çok korkuyrm ama sonçta en azndn yapılıp önlm alınıyo gerekli çok 😌😐
AselAlaraa doktordan geldim simdi insülin başlatmadı fakat her gün seker ölçümü yapicam sabah öğle akşam diyet listesi hazırlandı çok yüksek dediler 10 gün sonra kontrole geleceksin dedi Eger duzene girerse insuline gerek yok ama diyetle düzene girerse bu şekilde devam edicek insAllah bebeğime zarar gelmez
NimetDilmen benim de 1. Saat tokluk sekerim 207 çıktı 2. Saatim 137 çıktı doktor 207 yüksek hemde çok yüksek ama direk insilune gerek yok dediler şimdilik her gün şeker ölçümü yapicam 10 gün sonra kontrole gidicem insAllah gerek kalmaz insuline zor oluyor mu ?
Askkokuluyavrum cnm dn ne dedi bebeğe zarar vermz Allah korsn
Askkokuluyavrum gçmiş olsn cnm tekrardn
AselAlaraa takip edilecek canim şeker ölçme aleti aldık her gün sabah öğlen akşam şeker kontrolü yapicam diyet listesi hazırlandı Onan harfiyen uyucam ve 10 gün sonra kontrol olucak insAllah duzene girer de insuline gerek kalmaz 😔
AselAlaraa çok çok teşekkür ederim canim
Askkokuluyavrum inşallah gerek kalmaz sakin ol sn. Sorsaydn dra zararı olurmu bebişe diye canım
Askkokuluyavrum canım bende bugün yaptırdım 1 saat 86 çıktı dr henğz göstermedik 2 saat neden oluyo bende tek
zkk
Tokluk
Tokluk
Askkokuluyavrum
Benimde o civarda çıkmıştı direk insuline baslattı.
Bebeqime bişey olmasn da insülin vurulurum sorun deqil
Benimde o civarda çıkmıştı direk insuline baslattı.
Bebeqime bişey olmasn da insülin vurulurum sorun deqil
Askkokuluyavrum benimde gebeli sekerim var diyet verdiler bi sknti yok sadece önde gidiyor ilk oğlumda kilolu doğdu fakat kilolu doğduğu için solunum skntisi yaşadı kuvezde kaldi bunda da olucak diye korkuyorum 🤦🏻♀️. Geçen kahvaltıda reçel yedim 300 e cıktı kasılmalarım oldu nst bagladialr sancilarim ckti filan çok korkuttu beni 🙄 normalde insanin cani tatlı çekmezken hamilelikte çekiyor istiyor diyete uymak zor oluyor malesef 😔😔😔
AselAlaraa dikkat et birşey olmaz insAllah dediler canim
Merve612506 hastaneden hastaneye değişiyor sanırım canim ama seninki de dusuk sanırım 🤦🏽♀️
NimetDilmen aynen öyle elden birşey gelmiyor ne yazık ki bebeklere birşey olmasın gerisi hic önemli değil doğdukları zaman sağlıklı olsunlar da gerisi hic hic sorun degil benim doktorum başlatmadı insulini acaba niye ☹️
prensleriminannesii valla benim canim hep tatlı çekerdi hele simdi daha daha daha fazla cekiyor durdurmak ne mümkündür derken bu basıma geldi bin şükür Rabbim evladıma sağlık sıhhat nasip etsin baska birşey istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun amin
Askkokuluyavrum
Bende anlamadm niye baslatmadqni.
200 ün üstü bebeqe zararli diye baslatıolar qenelde.
Neyse vardır bi bildiqi dikkat et sen olç bakalm düzenli belki iyi ckar artk
Bende anlamadm niye baslatmadqni.
200 ün üstü bebeqe zararli diye baslatıolar qenelde.
Neyse vardır bi bildiqi dikkat et sen olç bakalm düzenli belki iyi ckar artk