Evet qünde 4 kere de ölçüm yapıorm
Gebelik şekeri Hk.
Evet qünde 4 kere de ölçüm yapıorm
4.200 kilo dedniz sezeryan oldunuz dmi?
Benim doktorum 4 ü qecerse sezeryan olur dedi.
Bide kac qün küvezde yattı bebeqiniz ondada şeker cktımı?
Kusura bakma çok soru sordum 😒
Son sorum canm kusura bakma cok sordum 😊
Ilk qebeliqinde ve şimdi şeker ölçüm deqerlerin kaç cıkıo?
En dsuk ve en yüksek
- Düzenlendi
DyrAldmr evet be yazık ki öyleymiş canim bende evladıma geçer diye çok korkuyorum Allah da biliyor ya ☹️ İnsaallah ne biz de kalıcı olur ne de evlatlarımıza geçer
Dilekulgtt insAllah canim benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek temennim o
- Düzenlendi
NimetDilmen kusura bakma giremedim yeni yazıyorum :) ilk hamileliğimde bukadar yükselmiyordu gerçi şimdide kan tahlillerinde hep sınırda çıkıyor. Ama dayanamayıp tatlı bisey yersem yükseliyor en fazla 300 e cıktı ilk defa. karnim baya kasildi limon yediğinde düşüyor hemen çocuk sabaha kadar çok az hareket etti hastaneye gidene kadar şeker dustugu icin bebeginde kalp atislari iyi oldugu icin bsey yapmadilar nst disinda. sabaha kadar uyumadım sabaha karşı düzgün hareket etmeye başladı öyle rahat uyuyabildim . Hiç 200 'ün üstüne çıkmadığı için diyet dışında bisey yapılmadı ilk defa oldu yani onda da dayanamayıp braz fındık ezmesi yemiştim anında çıkardı şekerimi 🤦🏻♀️🙈 en düşük 98 filan çıkıyor açlık sekerim. Bir-kac gün öncesi öncesi tatlı bsey yediysem 140 larsa. Ama evde yemekten sonra ölçümlerim yüksek çıkıyor 1. Ve 2. Saatler