• Doğum
  • 38-39. Haftada olan hamişler

Mucizesin şimdi sürekli hep sert hiç yumuşak yer Yok düne kadar cok hareketliydi simdi cok az hareket ediyor normalde elimi karnıma koyunca hemen başlar durmazdı bile simdi tık yok cok sert olduğu için karnım ben mi bişi hissetmiyorum bilemedim iyiki bugun randevum var
    • [silindi]

merdumgiriz9 kasılma o yaşadıklarınız doğuma hazırlıyor kendisini demişti bana doktorum☺️
    Mucizesin benimde yarın belli olcak ne olacağım bakalım ne diyecek doktorum
    Bahtinur bize de yaz canım bakalım ne dicek doktorun inşallah açılman olur kendi sancın olmasa bile suni ile normal Doğum yaparsın. Aynen benım doktorumda 40 geçirmek istemıyor risk dıyor kakasını yapar cıgerlrrını tıkarmıs Allah korusun
      Mucizesin git canım fazla bekleme bi kaç güne git takip etsin doktorun suni sancı ile normal Doğum yaparsın inşallah hıc sancın olmazsa inşallah olur sancın ama
        Berataras anladım canım Rabbim sağ salim kucagına versin inşallah 🤲🏻❤️
        Bahtinur nerden aldınız Meryem ana otunu ben aktarlara sordum Ama bulamıyorum ve başka birisi yerimize yapsa oluyor mu uzaktayım cünkü
          ayserdemmm pazartesi tekrar gidicem son kontrol ondan sonra bırakmam dedi seni ufak ufak birşeyler vericem yatışını yaparım dedi 40 oluyorum o zaman çünkü ama bakalım artık hayırlısı yaa
            Melekturkann hadi hayırlısı olsun canım p.tesi 40 mı oluyorsun tam suni sancımı vericem dedi
            Gg123 her aktar satmıyo sanırım bende ilk baktığım yerde bulamadım başka yerden buldm. Birisi için yapıldığını duymadım canm onun hakkında bilgim yok.
              ayserdemmm hastaneden geldim ama tekrar nst için gidicem öğleden sonra gel dedi. Açılmam varmış belimde ağrıyo nst de sancı çıktı ama çok drğil tekrardan açıklığa bakıcakmış eğer ilerlemişse yatış vericem dedi doktorum. İlk açıklığa baktığında kafası aşada dedi 41 i bulmaz dedi sancıların başlayabilir bu hafta dedi haftasonu bol bol yürüyüş yap dedi doktorum. Bakalım açıklığa göre hareket edicekmiş. Onun dışanda herşey normal prenses doğum yapabilirsin istersen rahat olur dedi birde.
                ayserdemmm 38+3 üm salı sabahı aşırı ağrıyla gittim 2 cm açıklığım varmış sonra sancı gitti hala bekliyorum sancım gelsin diye 🤷🏼‍♀️