• Doğum
  • 38-39. Haftada olan hamişler

ayserdemmm 38+4 bende bir defa kasılmam oldu daha da gelen giden yok 🤦🏼‍♀️ Bende korkuyorum suni sancı almaktan umarım ihtiyacımız kalmadan kendi sancımızla sağlıklı bir şekilde doğumumuz olur 🥰👍
    37+4 oldum önceleri olam sancım arfık yok her an suyum gelse nişanım. Gelse düşüncesindeyim ama bazen de neler yaşarım nasıl olur diye korkuyorum
      38+5 im iki gündür çok ayakta kaldım o yüzden bel ağrım var ne sancı ne nışan bişeyim yok. Bende suni sancı almadan doğururum inşallah.
        ayserdemmm 38+4 benim bugün doktora gittim suyum azalmış Cuma’ya kadar bekleyelim sonra duruma göre bakarız dedi böyle olan varmı acaba ? Sonuç ne oluyor merak ediyorum ??
          ayserdemmm 40 ım bitiyo yarın olan sancılarımda son hafta geri gitti😂yarın kontorlüm var doktrm 40 dolunca suni verirz demişti bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum hayırlısıyla inşallah doğarlar geç olsun güç olmasın🙏🏻😊
            Asena06 kız erken gelır derler ama bünyeye göre değişiyor demekki canım inşallah sağ salim alırsın kucagına geri sayımlardayız🤗
              ayserdemmm 38+4 beklemedeyiz hic bisiyimde yok gelmek bilmiyor galiba suni sanciya kalicam🤦‍♀️ bu son haftalar cok daha zormuş ne uyku kaldi ne bisiy insallah hepimiz dogururuz hayirlisiyla🙏
                Kubrarana amin canım inşallah mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kendi sancımızla o Doğuma gireriz 🤲🏻 Suni sancı aldın diyelim açılma olcakmı bakalım işin o yanıda var😏
                pptya01 aynen bende öyle canım bazen suyum geldi sanıyorum bakıyorum yok ama kalbimde küt küt atıyor o an😂 beklemek zor biraz ya bu son süreçlerde
                Bahtinur amin canım inşallah doktorun ne dıyor peki suni sancı ne zaman vermeyi düşünüyor
                  Melhakars canım ablamında 36. Haftada suyu azalmıstı erken Doğum yaptırdılar gerçi seninki zamanıda gelmıs korkma bence sezaryen normal Doğum bişey dedimi doktorun?
                    Kaya1902 aynen bende öyleyim canım son süreçler ha geldi gelecek vs düşünmek insanı yoruyor 😏 senin doktorun ne dedi peki suni sancı vs dedimi
                    serdenli acaba psikolojik mi ya bu sancılaların geri gitmesi biz sancımız olsun istedıkce gerçi gıdıyor😂 aynen benim de doktorum 40 bitince suni sancı vericem dedi daha fazla bekletmıyor seninkide öyle galıba doktorun