Mylittlemermaid ayniyiz canim bende bise yok daha
38-39. Haftada olan hamişler
ayserdemmm bende 38+5 im ama bugun ultrasonda 39+4 cikti pazartesi son gun suni sanci verilcek sancim agrim vr ama acilmam yok
Kaya1902 aynen bende öyleyim canım son süreçler ha geldi gelecek vs düşünmek insanı yoruyor 😏 senin doktorun ne dedi peki suni sancı vs dedimi
serdenli acaba psikolojik mi ya bu sancılaların geri gitmesi biz sancımız olsun istedıkce gerçi gıdıyor😂 aynen benim de doktorum 40 bitince suni sancı vericem dedi daha fazla bekletmıyor seninkide öyle galıba doktorun
ayserdemmm 38+2 bende, karnımı akşamdan beri sertlestırıyor yumusuyor sonra tekrar, yalancı kasılmalar olduğunu düşünüyorum başka bır belirtim yok çünkü.. Sağlıkla gelsin ama artık doğurayım istiyorum kendimi fil gibi hissediyorum 🙈bebek kanala girmiş dedı doktorum ama bakalım nolcak..
Berataras aynıyız canım bende beklemedeyim
Mylittlemermaid sancın kasılman varmıs canım ne güzel işte maşallah dıyelım bi iki hafta içinde gelır bebişin senin hayırlısyla inşallah 🤲🏻🤗
Mylittlemermaid aynıyız canım bende beklemedeyim 😂
ayserdemmm evet neden bekletmiyolar onuda anlamıyorum 41 de doğum yapanlar da oluyo aslında bide şuana kadar hiç açıklık felan bakmadı sıfır açılmaylada suni almak istemiyorum inşallah yarına kadar 4 5 cm açılmam olur diye dua ediyorum😊
Elif78 amin canım inşallah sağlıklı sıhatlı alırız yavrularımıza kucagımıza🤲🏻 Senin doktorun hangi haftada vericek suni sancı inşallah gerek kalmazda
Berataras suni sancı vs senin doktorun ne dıyor peki canm
ayserdemmm amin cümlemizinki sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏
MiniAzra tam 40 haftalıkken verıyor suniyi doktorun dimi canım Benimde öyle haftaya Perşembe’ye kadar gelmezse suni alıcam bende 😏
Tubademir85 benimkide kanala girmiş canım çok şükür ama sancım yok dedin gibi karnım settlesıyor karın sertlesmesine mi kasılma denılıyor ki?
ayserdemmm evet 40 haftalikta veriyor ama korkuyorum ya 0 acilmayls nasıl olcak
ayserdemmm inşallah canımm🥰
ayserdemmm sancım var ama nst de cıkmıyo bnde anlamadm
MiniAzra canım inşallah açılmanda olur Allah’ın izniyle 🤲🏻 Yani açılma olmayınca suni işe çok yaramıyor dedi doktorum ama herseyi denemekte fayda var tabiki
ayserdemmm Cuma belli olucak normalde normal olucKdı ama heran herşey değişebilir bu durumda
RdvnMlkn nst önemli olan işte canım senin hissettıgın yalancı sancı😏