Bahtinur amin canım inşallah güzel haberlerini beklıyorum❤️
38-39. Haftada olan hamişler
Mucizesin amin canım inşallah 🤲🏻❤️
ayserdemmm pazartesi tekrar gidicem son kontrol ondan sonra bırakmam dedi seni ufak ufak birşeyler vericem yatışını yaparım dedi 40 oluyorum o zaman çünkü ama bakalım artık hayırlısı yaa
Melekturkann hadi hayırlısı olsun canım p.tesi 40 mı oluyorsun tam suni sancımı vericem dedi
ayserdemmm hastaneden geldim ama tekrar nst için gidicem öğleden sonra gel dedi. Açılmam varmış belimde ağrıyo nst de sancı çıktı ama çok drğil tekrardan açıklığa bakıcakmış eğer ilerlemişse yatış vericem dedi doktorum. İlk açıklığa baktığında kafası aşada dedi 41 i bulmaz dedi sancıların başlayabilir bu hafta dedi haftasonu bol bol yürüyüş yap dedi doktorum. Bakalım açıklığa göre hareket edicekmiş. Onun dışanda herşey normal prenses doğum yapabilirsin istersen rahat olur dedi birde.
ayserdemmm 38+3 üm salı sabahı aşırı ağrıyla gittim 2 cm açıklığım varmış sonra sancı gitti hala bekliyorum sancım gelsin diye 🤷🏼♀️
Bahtinur ay hadi inşallah kendi sancın dahada çok gelir normal Doğum yoluyla kavusursn bebeğine canım🤲🏻
Merve_dmr açıklığın başlamış canım gerisi gelır inşallah 🤲🏻
ayserdemmm 38+3 Ara Ara Sancılarım Oluyo Bugün Felaket Bi Baş Ağrısı Ve mide Bulantısı Var Çok Halsizim 🤷 pazartesi günü Gidicem Hastaneye Bakalm ne Oluyo
Mylittlemermaid bende seninle aynı gündeyim kasılma nasıl oluyo tam anlayamıyorum
ayserdemmm 38+1im gun icinde kasilmalarim kac gundur var sanci da aksamlarnoluyor. Ama bu sabah bi kere cok
Kotu sanci girdi ama bidefa sonra olmadi yalancilarim devam hala :)
Kotu sanci girdi ama bidefa sonra olmadi yalancilarim devam hala :)
Kızlar 39+3 haftalık hamileyim kuyruk sokumu denen yer çok agrıyor geceden itibaren bıçak saplanır gibi sebebi nedir acaba bilgisi olan yazsın lütfen 🙏
ayserdemmm inşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin. 😊
B-P-R hadi hayırlısı olsun sancım mide bulantın da Doğumun habercisidir
Nata97 aynen canım yalancı sancılar kasılma bendede çok oluyor 🤗 ama sancım yok😏
Bahtinur amin canım🤲🏻❤️