• Doğum
  • 38-39. Haftada olan hamişler

38+5 oldu bugün daha bir belirti yok az az kasılma var gibi yürüyüşten geldik az belim ağrıdı onun dışında bir belirti yok Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı kolay doğum yapalim inşallah dua edelim birbirimize 🙏
    Sevallll amin canımm inşallah aynı bende o durumdayım her akşam yarım saat yürüyüş yapıyorum ama bakalım faydası olcak mı 😏
      Kaya1902 bende aynıyız 39+4 bugün kontrol vardı ilk nstede doktorum kalp atışlarını beğenmedi dümdüz çıktı halbuki biraz birşey yemiştim ama faydası olmamış. Sonra gösterdim bana dedi bu durum normalde kakasını yapan bebeklerde olur diye sonra bana şekerli serum taktılar hareketlenmeye başladı doktor beğendi. Ama yanımda bir hasta vardı o kadar çok bağırdı ki normal doğumda o bağırdıkça ben ağladım resmen alt üst oldum sabah tekrar gidicem ama tık yok ne açılma ne sancı hiç birşey😞😞
        Melhakars

Melhakars 38+5 benim de kontrolüm 2 gün önceydi suyum azalmış ve plasenta parlaklaşmış dedi . Nst de hiç sancı çıkmadığı için şimdilik tehlikeli bir durum yok dedi eve git kendi sancını bekle dedi canım . Bu arada bebeğim son iki hafta nerdeyse hiç büyümemiş 😢
          Tubademir85 anladım canım sağol. O olayı bende ara ara yasıyorum ama sık değil tabiki sıklasınca baslıyormus zaten Doğum
          serdenli suni sancı vermeden bakıcak açıklıgına canm sonra sunı sancı vercek. Bebek kakasını yapar diye demekkı riske atmıyor bizim doktorlar
          Smyyekngl kendi sancın olursa açıklıgın olma şansın yüksek canım suni sancıda o yok maalesef 😏
            ayserdemmm insallahhh canim benim 🙏çatı muayenemi yapmadı daha bende açıklık olsun uğraşlarındayim squat yapiyorum hurma yiyorum yürüyüş sicak duş bakalim insallah vardir senin yapıldımı☺