merdumgiriz9 sancı olmadı da sertleşme çok oluyor neye üzülüyon 🙄😅
38-39. Haftada olan hamişler
Mucizesin şimdi sürekli hep sert hiç yumuşak yer Yok düne kadar cok hareketliydi simdi cok az hareket ediyor normalde elimi karnıma koyunca hemen başlar durmazdı bile simdi tık yok cok sert olduğu için karnım ben mi bişi hissetmiyorum bilemedim iyiki bugun randevum var
merdumgiriz9 çok sert olunca hissedilmiyor doğrudur
ayserdemmm benim 3.sezeryan canim
[silindi]
merdumgiriz9 kasılma o yaşadıklarınız doğuma hazırlıyor kendisini demişti bana doktorum☺️
Mucizesin benimde yarın belli olcak ne olacağım bakalım ne diyecek doktorum
merdumgiriz9 hepımız yasıyoruz canım aynı şeyleri ama yalancı sancılar onlar 😏
Bahtinur bize de yaz canım bakalım ne dicek doktorun inşallah açılman olur kendi sancın olmasa bile suni ile normal Doğum yaparsın. Aynen benım doktorumda 40 geçirmek istemıyor risk dıyor kakasını yapar cıgerlrrını tıkarmıs Allah korusun
Mucizesin git canım fazla bekleme bi kaç güne git takip etsin doktorun suni sancı ile normal Doğum yaparsın inşallah hıc sancın olmazsa inşallah olur sancın ama
Berataras anladım canım Rabbim sağ salim kucagına versin inşallah 🤲🏻❤️
ayserdemmm aynen canm meryem ana otu yaptım hurma da yiyiyorum açılma olması için. Bakalım inşallah herşey normal gider.
ayserdemmmAmin canım Allah razı olsun. Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin 🙏🏻ayserdemmm
Bahtinur amin canım inşallah güzel haberlerini beklıyorum❤️
Mucizesin amin canım inşallah 🤲🏻❤️
ayserdemmm pazartesi tekrar gidicem son kontrol ondan sonra bırakmam dedi seni ufak ufak birşeyler vericem yatışını yaparım dedi 40 oluyorum o zaman çünkü ama bakalım artık hayırlısı yaa
Melekturkann hadi hayırlısı olsun canım p.tesi 40 mı oluyorsun tam suni sancımı vericem dedi
ayserdemmm hastaneden geldim ama tekrar nst için gidicem öğleden sonra gel dedi. Açılmam varmış belimde ağrıyo nst de sancı çıktı ama çok drğil tekrardan açıklığa bakıcakmış eğer ilerlemişse yatış vericem dedi doktorum. İlk açıklığa baktığında kafası aşada dedi 41 i bulmaz dedi sancıların başlayabilir bu hafta dedi haftasonu bol bol yürüyüş yap dedi doktorum. Bakalım açıklığa göre hareket edicekmiş. Onun dışanda herşey normal prenses doğum yapabilirsin istersen rahat olur dedi birde.