• Doğum
  • 38-39. Haftada olan hamişler

Melhakars

Melhakars 38+5 benim de kontrolüm 2 gün önceydi suyum azalmış ve plasenta parlaklaşmış dedi . Nst de hiç sancı çıkmadığı için şimdilik tehlikeli bir durum yok dedi eve git kendi sancını bekle dedi canım . Bu arada bebeğim son iki hafta nerdeyse hiç büyümemiş 😢
    Tubademir85 anladım canım sağol. O olayı bende ara ara yasıyorum ama sık değil tabiki sıklasınca baslıyormus zaten Doğum
    serdenli suni sancı vermeden bakıcak açıklıgına canm sonra sunı sancı vercek. Bebek kakasını yapar diye demekkı riske atmıyor bizim doktorlar
    Smyyekngl kendi sancın olursa açıklıgın olma şansın yüksek canım suni sancıda o yok maalesef 😏
      ayserdemmm insallahhh canim benim 🙏çatı muayenemi yapmadı daha bende açıklık olsun uğraşlarındayim squat yapiyorum hurma yiyorum yürüyüş sicak duş bakalim insallah vardir senin yapıldımı☺
      Smyyekngl eğer kendi sancınla açılman hiç olmadıysa açılma olma olasığı yüzde 20 demişti doktorum yanı inşallah olur açılmamızı vs
      Kizlar 38+1im karnım cok uzun süre sert kalıyor özellikle sola dönüp yattıgımda ayağa kalktığımda yada pozisyon değiştiğimde yavas yavas geçmeye başlıyorlar , az önce yalancı sancı girdi böyle direkt karnıma ama nasıl bi agrı iki kere sonra düzeldi daha gelmedi. Ama karnım sertlesnce iki üç dk dan daha uzun sürüyor aranızda yaşayan varmı bu durumu😭
        Melekturkann bende de aynısı oldu canım meyve suyu çikolata yiyip tekrar çektirdim gelmiş kendine diyip gülümsedi doktorum😊 bugün de son kontrolüm olur inşallah diye dua ediyorum Pazar günü tahmini Doğum günü ama sadece adet ağrısı gibi ağrı gelip gidiyo 🤷‍♀️
        ayserdemmm yarın belli olur heralde canm. Kontrolüm var. Çatı muayeneside eder bakalım ne dicek. Çok uzamasını istemiyorum normal doğum olucak çünkü kilo alırsa bebek zorlaşır normal doğumum. Birde kaka yapma olayı var. Sezeryan olmak istemiyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin yine de.
          ayserdemmm gün vermedi doktorum kendim gidecem birkaç gün içinde. Evet evde çek sancını bakalım dedi 🙄 Sancı çıksaydı yatış verecekti çıkmadığı için gerek duymadı
            Mucizesin şimdi sürekli hep sert hiç yumuşak yer Yok düne kadar cok hareketliydi simdi cok az hareket ediyor normalde elimi karnıma koyunca hemen başlar durmazdı bile simdi tık yok cok sert olduğu için karnım ben mi bişi hissetmiyorum bilemedim iyiki bugun randevum var