bezelyecik Ben de böyle bir şey bilmiyordum ve çok yedim canım bir şey olmadı şimdiye kadar ama böyle bir etkisi varsa dikkat etmek gerekir tabi
    Tgbatem şükür yararı varsa 😇yarım saat içinde yaşadığım vicdan azabının tarifi yok 😧
    Doktr bana kaynatıp suyunu içme dedi sadce kızlar onun dışında maydanoz falan herşey yiyebilirsin dedi i🙆‍♀️
      Ozge3747 yeşilliğe de nasıl bayılırım 😊 neyse Allaha emanet inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
        Yldzhh hurmaya da gözüm kayıyor ama ona şu saatten sonra cesaret edemem belki sonlarda😊 teşeklür ederm
        bezelyecik Ben de çok seviyorum valla canım sadece rokadan bşraz soğudum ama yeter ki bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil 😉☺️
          Ozge3747 sen yine ben gibi öyle yarım demet yeme üç beş dal al bırak 😄 gerçekten vicdan azabı öldürdü diriltti beni çok şükür gelen cevaplarla içim rahatladı 😊 tekrar herkesten Allah razı olsun.
            Hcivelek yok daha elime almam inşallah bu geceyi de zararsız ziyansız atlatırım 🙏🏻🙏🏻
            bezelyecik Yşyeceğimi yedim zaten şimdiye kadar 😂Ben de senden az yemedim ama bir şey olmadı bundan sonra yemeyeceğim ☺️