Ozge3747 yeşilliğe de nasıl bayılırım 😊 neyse Allaha emanet inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
    Yldzhh hurmaya da gözüm kayıyor ama ona şu saatten sonra cesaret edemem belki sonlarda😊 teşeklür ederm
    bezelyecik Ben de çok seviyorum valla canım sadece rokadan bşraz soğudum ama yeter ki bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil 😉☺️
      Ozge3747 sen yine ben gibi öyle yarım demet yeme üç beş dal al bırak 😄 gerçekten vicdan azabı öldürdü diriltti beni çok şükür gelen cevaplarla içim rahatladı 😊 tekrar herkesten Allah razı olsun.
        Hcivelek yok daha elime almam inşallah bu geceyi de zararsız ziyansız atlatırım 🙏🏻🙏🏻
        bezelyecik Yşyeceğimi yedim zaten şimdiye kadar 😂Ben de senden az yemedim ama bir şey olmadı bundan sonra yemeyeceğim ☺️
        bezelyecik bu kadar takılmayın herşeye deste deste yemeniz lazım o bile düşük yaptırmaz ben sütüm olsun diye bol bol yeşillim tüketirim sadece maydonoz da uçucu yağlar var onun dışında bütün sebzeler çok faydalı ben daha akşam bi dünya roka yedim yemeğin yanında
          İlk hamileliğimde kahvaltıdan eksik etmezdim simdi de yiyorum hiç de bir sakıncasını gormedım. Mantıken her seyın fazlası zarar. Gunde bir demet yemedıkten sonra hıc bir yararı olmaz aksıne faydası olur
            bezelyecik yavrum bende yedim ilk haftalarımda köye annemin yanına gittiğimde çok canım çekmişti yedikten sonra acaba zararlı mı diye baktım beynimden vurulmuşa dönmüştüm korkudan. Ama çok şükür bişey olmadı bende çok yemiştim sen gibi eğer sağlıklı bi gebelikse her türlü tutunuyor bebiş inşallah bi sıkıntı olmaz çok tedirgin olma ya da bi doktorunu ara sor istersen yenmemesi gereken besinleri de bi araştır aklında bulunsun 29 haftalığım ben şimdi
              Yeşillik cok severim. Hamileliyimin basindan beri nanede yedim maydanozda terede. Ama cok değil. Yemeklerde yedim yemeyin yaninda. salatama.dogradim. Hicbiseyde olmadi. Herşeyin asirisi zarar
                bezelyecik eger riskli bi hamileligin yoksa sorun olmaz diye biliyorum .fakat kanama sorunu yasayan biri olarak doktorum cogu dusugu tetikleyen seyleri yeme demisti bana tehlikem geciince yemeye basladim .olmaz diyede bisey yok sorun yasayanlar icin diyorum 2 ay dusuk tedavisi gordum herkese iyi veya kotu gelicek diyede bisey yok canim
                  Akays tam olarak dün akşam yaşadığım buydu çok şükür bişey yok bugün dayanamadım doktoruma da gittim gördük rahatladık keyfi yerinde 😊