bezelyecik ben sürekli yiyorum çok şükür bi sıkıntı olmadi
Tehlikeli bi sebze mi?
Maydanoz zaraelı fazlası ama tere folik asit açısından zengin ve sakıncası yok diye biliyorum zaten 12 haftadan öncesi için tehlike war bence
bezelyecik Ben de böyle bir şey bilmiyordum ve çok yedim canım bir şey olmadı şimdiye kadar ama böyle bir etkisi varsa dikkat etmek gerekir tabi
bezelyecik bi kere yemekten bişey olmaz stres yapma tereden daha zararlıdır :)
Melekhasan yalnız değilmişim 😊
Tgbatem şükür yararı varsa 😇yarım saat içinde yaşadığım vicdan azabının tarifi yok 😧
Ozge3747 şahsen bida yiyeceğimi sanmam bu korku bana 6 ay gider 😊
031965 haklısınız üzmeyeyim minnakı sağolun 😊
Roka yaralı folık asıt degerınde ama tereyı bılmıyorum. Cnm
bezelyecik ☺️🙈sorma valla ben de bundan sonra daha çok dikkat edeceğim
Doktr bana kaynatıp suyunu içme dedi sadce kızlar onun dışında maydanoz falan herşey yiyebilirsin dedi i🙆♀️
bezelyecik ben surekli yiyorum hurma da yiyorum Allaha sukur hic bir sey olmadi
glbngms hepsinden az az diyelim 😊 ben gibi değil 😄
Gamzeemrmrt roka yiyeyim öyleyse sakin sakin ondan da bi tutam 😊
Ozge3747 yeşilliğe de nasıl bayılırım 😊 neyse Allaha emanet inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
Yldzhh hurmaya da gözüm kayıyor ama ona şu saatten sonra cesaret edemem belki sonlarda😊 teşeklür ederm
bezelyecik Ben de çok seviyorum valla canım sadece rokadan bşraz soğudum ama yeter ki bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil 😉☺️
Ozge3747 sen yine ben gibi öyle yarım demet yeme üç beş dal al bırak 😄 gerçekten vicdan azabı öldürdü diriltti beni çok şükür gelen cevaplarla içim rahatladı 😊 tekrar herkesten Allah razı olsun.
bezelyecik canım yeme aman aman bir dal ye yeter. Söktürücü özelliği var terenin
Hcivelek yok daha elime almam inşallah bu geceyi de zararsız ziyansız atlatırım 🙏🏻🙏🏻