Günaydın sevgili anneler☺️ Bizim de 38 bitmek üzere. Ama hiç gelesi yok son 1 hafta daha beklicez geldi geldi gelmedi sezaryen olucam. En son cumartesi kanala girmemişti. Sizinki kanala girdi mi nasıl farkedebiliyor musunuz?
    Burcumom 39+2 bugün kontrolum var kendimi patlıcak gibi hissediyorum 😄😄
    Nsns anam benimki de aynı ama ağrı sızı yok dün de o kadar yürüdüm ya
    • Nsns bunu yanıtladı.
    • Nsns bunu beğendi.
      Burcumom yokk benim kısmetse normal gözüküyor bi aksilik olmazsa inşAllah 🤲🏻😬
      SevgibiR ay bugün full yürüdüm sadece yorgunum şuan bakalım ne olacak nst de normal hemşire 41i görürsün sesi meraktayım 🤷‍♀️🤭
      Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁
      Burcumom 39+2 den selamlar bugün çatı muayenemizi olduk gayet güzel geçti açıklık yok şimdilik sancımı bekliyoruz sancı gelmezse haftaya Pazartesi 40+2de suni sancı veririz dedi🙊 herseyimiz hazır bir tek minnağımızı bekliyoruz bugünden itibaren merdiven inip çıkmayı arttırıcam bakalım🙊
        CansuCaTurkmen Aynı ben🤭 Sancılarım var ama açılmam yok. 8 mart cumaya gün verdi. Suniyle şansımızı deneyeceğiz sonra da sezeryan dedi. Cuma olmadan normal yolla gelse keşkee
        Bgusta ohh bir şey kalmamış bu saatten sonra zaman geçmek bilmez☺️
          Burcumom Aminnn cümlemizi inşaAllah sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı 🥰🥰
          Bizim bebiş de 40.haftaya girdi belirti yok doktor suyu hareketi iyi diyip yolluyor 😁 bugün baya bi bacak ağrım var belirti mi acaba herseyi doğuma bağlıyorum bu ara😁
          38.hafta beni benden alıyor. çok iyidim bir anda 38de nefes alamama yatamama başladı. pztsi alıncak ama gidip yarın aldırmamak için zor tutuyorum
          Hlyela benimde ayni cuma beni de alacak sezeryanla cok stresli heyecanli ve korkuluyum 😩😖