CansuCaTurkmen bizim de son 2 güüüünnnn 🤭 2 saat sonra doktora gideceğim ve ilk çatı muayenemi olacağım. Ağrı, sancı, ağırlık ne ararsan var. Ha geldi ha gelecek modundayım hayırlısııı 🙏🏼
38 - 39 - 40 Haftalar Buyrun Sohbete
38+5 olduk bizde ne kadarki korkmuyorum gel doğurayım diyorumda beni duyan kim🙄
Burcumom kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor
Kızlar 39+2 yim bende dunden beri cok kasilmam oluyor doktora gitmeli miyim
Snnddhbdbdnr Kişiden kişiye değişiyor. Forumda 36. Haftasında olanı da gördüm. Doktorum suyumun iyi olduğunu o yüzden erken doğumu tetiklemek istemediğini söyledi erteledi hep. Son 2 günüm, bugün yapacak beni.
Son haftalar zor diyolardi ama inanmıyodum lafimi geri alıyorum 🤦 bel ağrısı, ayak ağrısı, gece düzgün uyuyamama, stres korku heyecan 😁 kocam bile doğur sen artik diyo 😁 34.haftadan beri erken riskiyle bekliyoruz 39 olduk bana misin demedi oğlum bekliyoruz bakalım 🤗🤗
Meltemegemenburak aaa geçmiş olsun doktoruna söyledin mi çarpıntın olduğunu önemli bir şey olabilir Allah korusun
CansuCaTurkmen ay hayırlısı kuzumm benimde son 1 günüm yarın kucağıma alıcam inşallah, seninde mi sezaryen?
Reyyan1310 hayırlısıyla sağlıkla gelsn Allah bir avazda kurtarsın canım😊
BehiyeGrel ay son günlere doğru çok kötü oluyormuş insan☺️
Zeynepkadas hadi hayırlısıyla gününde gelsin yavrucak, ayakta durup veya iş yaparken mi ağrıyor sırtın?
Snnddhbdbdnr canım valla bilmiyorum doktorum bana yapmadı sezaryen olacağım diye sanırım
Ahsenveannesi canım kasılmalarının düzeni nedir dakika aralığı, gerçek kasılma ise bence gitmeden önce ara kasılmalarının aralığını söyle o seni yönlendirir