SeydaBesir-nal ne mutlu sana hamgi duyguyu yaşıyorsun peki? Ağırlık olarak mutluluk mu korku mu
38 - 39 - 40 Haftalar Buyrun Sohbete
Burcumom Aminnn cümlemizi inşaAllah sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı 🥰🥰
Bizim bebiş de 40.haftaya girdi belirti yok doktor suyu hareketi iyi diyip yolluyor 😁 bugün baya bi bacak ağrım var belirti mi acaba herseyi doğuma bağlıyorum bu ara😁
38.hafta beni benden alıyor. çok iyidim bir anda 38de nefes alamama yatamama başladı. pztsi alıncak ama gidip yarın aldırmamak için zor tutuyorum
Hlyela benimde ayni cuma beni de alacak sezeryanla cok stresli heyecanli ve korkuluyum 😩😖
Burcumom korku sanki daha agir basiyo 😩😩😩
Nursah2427 belki daha da azalırsa sezeryane alır mı ki acaba
tazecikanneee ya sezeryan demedi de müdahele ederiz doğumu başlatmak için dedi
Burcumom doğuma tam 10 gün var ama ne hissettiğimi bende bilmiyorum🙈 bu ağırlıkla, nefessizlikle, ağrılarla yaşamaya o kadar çok alıştım ki bi yandan zor bi yandan doğumdan sonra hafifleyince nasıl hissedicem hiç bilmiyorum.. sadece biran önce artık ona kavuşmak istiyorum.. sağlıkla alalım kucağımıza inş🙏🏻
Nursah2427 tabi belki de suyu öyle çok az değilse suni de verebilir inssiyatif meselesi
Memmedova sancın açılman falan var mıı doktor ne diyor
SeydaBesir-nal valla benim son 2 güne kadar hep bi mutluluk va vardı son 2 gün korku sardı, yarın korkularda sona erecek insallah, darısı başına artık☺️
Sevsav gelmezse doktorun suni sancı falan vermicek mi
Burcumom canim benimde bugun cikti nst de heran dogabilir dedi sancilar baslamis dedi eve geldim suanda tetikde ve bekliyorum ... yarin sezeryanmi oluyosun :)
Nursah2427 sancilarim var ama yalanci sancilar..bizde Azerbeycanda catı muayinesi olmuyo nede nst onun icin ancaq nisan su gelirse gel diyo doktor
SeydaBesir-nal hadi hayırlısı o zaman tetiktesin :) evet canım sezaryen