Burcumom yokk benim kısmetse normal gözüküyor bi aksilik olmazsa inşAllah 🤲🏻😬
38 - 39 - 40 Haftalar Buyrun Sohbete
Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁
Burcumom 39+2 den selamlar bugün çatı muayenemizi olduk gayet güzel geçti açıklık yok şimdilik sancımı bekliyoruz sancı gelmezse haftaya Pazartesi 40+2de suni sancı veririz dedi🙊 herseyimiz hazır bir tek minnağımızı bekliyoruz bugünden itibaren merdiven inip çıkmayı arttırıcam bakalım🙊
CansuCaTurkmen Aynı ben🤭 Sancılarım var ama açılmam yok. 8 mart cumaya gün verdi. Suniyle şansımızı deneyeceğiz sonra da sezeryan dedi. Cuma olmadan normal yolla gelse keşkee
Burcumom bugün doktordaydim nst de sancilar baslamis :) her an olabilirmissss iyice heycanlandim 😊😊😊
tazecikanneee inşallah kendi sancın gelir canım 🙏🏻
Burcumom amin inşallah ya 🤭🙏🏻
tazecikanneee 38+4 benımde çatım uygun fakat ne açılma ne sancım var birde suyumda diğer haftalara göre azalmış napıcaz yaa 🤷🏼♀️
SeydaBesir-nal ne mutlu sana hamgi duyguyu yaşıyorsun peki? Ağırlık olarak mutluluk mu korku mu
Burcumom Aminnn cümlemizi inşaAllah sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı 🥰🥰
Bizim bebiş de 40.haftaya girdi belirti yok doktor suyu hareketi iyi diyip yolluyor 😁 bugün baya bi bacak ağrım var belirti mi acaba herseyi doğuma bağlıyorum bu ara😁
38.hafta beni benden alıyor. çok iyidim bir anda 38de nefes alamama yatamama başladı. pztsi alıncak ama gidip yarın aldırmamak için zor tutuyorum
Hlyela benimde ayni cuma beni de alacak sezeryanla cok stresli heyecanli ve korkuluyum 😩😖
Burcumom korku sanki daha agir basiyo 😩😩😩
Nursah2427 belki daha da azalırsa sezeryane alır mı ki acaba
tazecikanneee ya sezeryan demedi de müdahele ederiz doğumu başlatmak için dedi
Burcumom doğuma tam 10 gün var ama ne hissettiğimi bende bilmiyorum🙈 bu ağırlıkla, nefessizlikle, ağrılarla yaşamaya o kadar çok alıştım ki bi yandan zor bi yandan doğumdan sonra hafifleyince nasıl hissedicem hiç bilmiyorum.. sadece biran önce artık ona kavuşmak istiyorum.. sağlıkla alalım kucağımıza inş🙏🏻