Dyg10 ahahha ben 30. Haftaya girdiğimde öyleydim sanki son 3 yıldır gebeymişim gibi hissediyordum😀
Burcumom patlamaya hazir bomba gibi dolaniyorum😁sabirsizlikla dort gozle bekliyorum. Sağlıkla alalim kucagimiza 💙😍
    Acaba ne zaman doğar diye uyanıyorum hergün🙈Çarpıntım oluyo onun dışında sıkıntımız yok
      Burcumom 38+2 deyim Cuma günü alacak ama ben çok şişmedim gebelik şekeri vardı diyet ile 9 ay bitirdim ve bebeğimde 2.700 kilo ama karnım 10 dakikada bir taş gibi toplanıyor çok fena sancı veriyor
        Burcumom hem heyecan hem korku var benimde son 8 diyor doktor ama her anda olabilir şu ayak ve sırt agrisi beni mahfetti hic uyuyamyorm resmen🤦‍♀️🤦‍♀️
          CansuCaTurkmen bizim de son 2 güüüünnnn 🤭 2 saat sonra doktora gideceğim ve ilk çatı muayenemi olacağım. Ağrı, sancı, ağırlık ne ararsan var. Ha geldi ha gelecek modundayım hayırlısııı 🙏🏼
            Kızlar 39+2 yim bende dunden beri cok kasilmam oluyor doktora gitmeli miyim
              Snnddhbdbdnr Kişiden kişiye değişiyor. Forumda 36. Haftasında olanı da gördüm. Doktorum suyumun iyi olduğunu o yüzden erken doğumu tetiklemek istemediğini söyledi erteledi hep. Son 2 günüm, bugün yapacak beni.
              Son haftalar zor diyolardi ama inanmıyodum lafimi geri alıyorum 🤦 bel ağrısı, ayak ağrısı, gece düzgün uyuyamama, stres korku heyecan 😁 kocam bile doğur sen artik diyo 😁 34.haftadan beri erken riskiyle bekliyoruz 39 olduk bana misin demedi oğlum bekliyoruz bakalım 🤗🤗
                Bgusta amin canım, pat diye de geliverir inşallah kaçıncı haftadasın ☺️
                  MasaaL amin canım valla 39 un sonlarına doğru o duygular yerini bende korkuya bıraktı🙃 inşallah sağ sağlim gelsinlerde korkularda biter elbet☺️