38 - 39 - 40 Haftalar Buyrun Sohbete
Kaçıncı haftadasınız?
Acaba ne zaman doğar diye uyanıyorum hergün🙈Çarpıntım oluyo onun dışında sıkıntımız yok
Burcumom pat diye patlamak üzereyim 😂😂😂😂 son 2 gün ama hiç oralı değiliz 😬😬
Hlyela bizde 38+2 deyiz ama bekliyoruz normal doğumu Allah kolaylık versin ☺️
Burcumom
Ne his ararsan var modundayım hislerim karıştı artık 😁🙈
Ne his ararsan var modundayım hislerim karıştı artık 😁🙈
Burcumom hem heyecan hem korku var benimde son 8 diyor doktor ama her anda olabilir şu ayak ve sırt agrisi beni mahfetti hic uyuyamyorm resmen🤦♀️🤦♀️
CansuCaTurkmen bizim de son 2 güüüünnnn 🤭 2 saat sonra doktora gideceğim ve ilk çatı muayenemi olacağım. Ağrı, sancı, ağırlık ne ararsan var. Ha geldi ha gelecek modundayım hayırlısııı 🙏🏼
38+5 olduk bizde ne kadarki korkmuyorum gel doğurayım diyorumda beni duyan kim🙄
Burcumom kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor
Kızlar 39+2 yim bende dunden beri cok kasilmam oluyor doktora gitmeli miyim
Snnddhbdbdnr Kişiden kişiye değişiyor. Forumda 36. Haftasında olanı da gördüm. Doktorum suyumun iyi olduğunu o yüzden erken doğumu tetiklemek istemediğini söyledi erteledi hep. Son 2 günüm, bugün yapacak beni.
Son haftalar zor diyolardi ama inanmıyodum lafimi geri alıyorum 🤦 bel ağrısı, ayak ağrısı, gece düzgün uyuyamama, stres korku heyecan 😁 kocam bile doğur sen artik diyo 😁 34.haftadan beri erken riskiyle bekliyoruz 39 olduk bana misin demedi oğlum bekliyoruz bakalım 🤗🤗
Meltemegemenburak aaa geçmiş olsun doktoruna söyledin mi çarpıntın olduğunu önemli bir şey olabilir Allah korusun