Seden Son haftalar zor diyolardi ama inanmıyodum lafimi geri alıyorum 🤦 bel ağrısı, ayak ağrısı, gece düzgün uyuyamama, stres korku heyecan 😁 kocam bile doğur sen artik diyo 😁 34.haftadan beri erken riskiyle bekliyoruz 39 olduk bana misin demedi oğlum bekliyoruz bakalım 🤗🤗
Burcumom Seden hayırlısıyla gelsin canım, aynen son zamanlar biraz sıkıntılı bir de kiloyu sağlam almışsan hareketlerin kısıtlanıyor bayaa i, doğurunca kurtulacağız inşallah😊
Burcumom Meltemegemenburak aaa geçmiş olsun doktoruna söyledin mi çarpıntın olduğunu önemli bir şey olabilir Allah korusun
Burcumom MasaaL amin canım valla 39 un sonlarına doğru o duygular yerini bende korkuya bıraktı🙃 inşallah sağ sağlim gelsinlerde korkularda biter elbet☺️
Burcumom CansuCaTurkmen ay hayırlısı kuzumm benimde son 1 günüm yarın kucağıma alıcam inşallah, seninde mi sezaryen?
Burcumom Hlyela ayy hasi hayırlısıyla gelsin seninde bir şeyin kalmamış ama geçmiyordur günler eminim, artık yeri daralmış bebeğin normaldir annesi😊
Burcumom Zeynepkadas hadi hayırlısıyla gününde gelsin yavrucak, ayakta durup veya iş yaparken mi ağrıyor sırtın?
Zeynepkadas Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁
Berencim Burcumom bende son haftadayım 🥰 merakla bekliyorum miniğimi elini ayağını yüzünü...sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. Bizim kilomuz 4 kiloyu geçmek üzere mecbur sezeryan olcaz sanırım bakalım 🤔 hayırlısı ne ise o olsun diyorum 🤗
Burcumom Ahsenveannesi canım kasılmalarının düzeni nedir dakika aralığı, gerçek kasılma ise bence gitmeden önce ara kasılmalarının aralığını söyle o seni yönlendirir
Ahsenveannesi Burcumom 15 dkda bir canim ama agri yok karnim sertlesiyor biraz nefesim kesiliyor 15 sn kadar suruyor nisan falan da gelmedi
Burcumom Nsns hasi hayırlısıyla gelsin son günlerde beklemek çok zormuş onu anladıl ben, benimde son 1 yarın doğacak inşallah😊
Seden Burcumom hepimiz inşallah :) yok 7 kg aldim sadece ama nefes darlığı kısıtlıyo beni su fazlalığı var zor oluyo :)
Burcumom Deletedmom56 ahaha içimde büyütüyorum ben çocuğumu direk okula gçndercem burdan çıktıktan sonra diyorum ben öyle diyenlere😀