Günaydın sevgili anneler☺️ Bizim de 38 bitmek üzere. Ama hiç gelesi yok son 1 hafta daha beklicez geldi geldi gelmedi sezaryen olucam. En son cumartesi kanala girmemişti. Sizinki kanala girdi mi nasıl farkedebiliyor musunuz?
    Burcumom 39+2 bugün kontrolum var kendimi patlıcak gibi hissediyorum 😄😄
    Nsns anam benimki de aynı ama ağrı sızı yok dün de o kadar yürüdüm ya
    • Nsns bunu yanıtladı.
    • Nsns bunu beğendi.
      Burcumom yokk benim kısmetse normal gözüküyor bi aksilik olmazsa inşAllah 🤲🏻😬
      SevgibiR ay bugün full yürüdüm sadece yorgunum şuan bakalım ne olacak nst de normal hemşire 41i görürsün sesi meraktayım 🤷‍♀️🤭
      Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁
      Burcumom 39+2 den selamlar bugün çatı muayenemizi olduk gayet güzel geçti açıklık yok şimdilik sancımı bekliyoruz sancı gelmezse haftaya Pazartesi 40+2de suni sancı veririz dedi🙊 herseyimiz hazır bir tek minnağımızı bekliyoruz bugünden itibaren merdiven inip çıkmayı arttırıcam bakalım🙊
        CansuCaTurkmen Aynı ben🤭 Sancılarım var ama açılmam yok. 8 mart cumaya gün verdi. Suniyle şansımızı deneyeceğiz sonra da sezeryan dedi. Cuma olmadan normal yolla gelse keşkee
        Bgusta ohh bir şey kalmamış bu saatten sonra zaman geçmek bilmez☺️
          Burcumom Aminnn cümlemizi inşaAllah sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı 🥰🥰
          Bizim bebiş de 40.haftaya girdi belirti yok doktor suyu hareketi iyi diyip yolluyor 😁 bugün baya bi bacak ağrım var belirti mi acaba herseyi doğuma bağlıyorum bu ara😁
          38.hafta beni benden alıyor. çok iyidim bir anda 38de nefes alamama yatamama başladı. pztsi alıncak ama gidip yarın aldırmamak için zor tutuyorum