38 - 39 - 40 Haftalar Buyrun Sohbete
Burcumom 15 dkda bir canim ama agri yok karnim sertlesiyor biraz nefesim kesiliyor 15 sn kadar suruyor nisan falan da gelmedi
Burcumom yarın kontrolüm var söylücem cnm
Günaydın sevgili anneler☺️ Bizim de 38 bitmek üzere. Ama hiç gelesi yok son 1 hafta daha beklicez geldi geldi gelmedi sezaryen olucam. En son cumartesi kanala girmemişti. Sizinki kanala girdi mi nasıl farkedebiliyor musunuz?
Burcumom 39+2 bugün kontrolum var kendimi patlıcak gibi hissediyorum 😄😄
TugceArslan ben geldim bende ilk çatı muayenesini oldum sancılarım var ama açılmam yok 😬😬 durumlar kötü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Burcumom yokk benim kısmetse normal gözüküyor bi aksilik olmazsa inşAllah 🤲🏻😬
Burcumom her zaman agriyor valla bazen uykudan uyanir uyanmaz agrimaya basliyor hayirlisiyla hepimiz dogursaydik artik😁😁😁
Burcumom 39+2 den selamlar bugün çatı muayenemizi olduk gayet güzel geçti açıklık yok şimdilik sancımı bekliyoruz sancı gelmezse haftaya Pazartesi 40+2de suni sancı veririz dedi🙊 herseyimiz hazır bir tek minnağımızı bekliyoruz bugünden itibaren merdiven inip çıkmayı arttırıcam bakalım🙊
CansuCaTurkmen Aynı ben🤭 Sancılarım var ama açılmam yok. 8 mart cumaya gün verdi. Suniyle şansımızı deneyeceğiz sonra da sezeryan dedi. Cuma olmadan normal yolla gelse keşkee
Burcumom bugün doktordaydim nst de sancilar baslamis :) her an olabilirmissss iyice heycanlandim 😊😊😊
tazecikanneee inşallah kendi sancın gelir canım 🙏🏻
Burcumom amin inşallah ya 🤭🙏🏻
tazecikanneee 38+4 benımde çatım uygun fakat ne açılma ne sancım var birde suyumda diğer haftalara göre azalmış napıcaz yaa 🤷🏼♀️
SeydaBesir-nal ne mutlu sana hamgi duyguyu yaşıyorsun peki? Ağırlık olarak mutluluk mu korku mu