SudeUu bende 39+1 ama sancı falan yok 🤷🏻‍♀️
EceKndkci canım benimde 2 gün boyunca akşamları tansiyonum 14 e çıktı. Bugün iyi ama 2 gun boyunca tansiyon takibi yapalım dedi. 39+1 deyim benimkide sezeryan olabilir dedi. Kafam çok karıştı.
    SudeUu ay valla hiç hamile gibi değilim ağrı sızı yok sancı yok açılma yok çocuk kanalda depil😂😂 içim şişti anlatırken o yüzden bi kere daha düşün bence sen doğurursın😂😂
      Mrveymn çatın dar dedi bilmiyorum genede cumaya kadar normal gelmezse riske atmıcam sezeryan olcam
        Ecesareerva normal normal her bebek 4 kg doğacak degil ya saglıklı olsunlar 2500 olsunlar bizim olsunlar 🙂🙂
          SudeUu şimdi doktordan çıktık doktor cumaya kadar gelmezse sabah vajinal propess ile doğumu baslaticaz dedi yatış işlemlerini bile yaptılar 😓
            SudeUu kasılmalar uzun zamandır var başks hiç bi belirti yok artık gelsin ya 🤷‍♀️
              SudeUu evet normal Doğumdan korkuyorum yapamam diye düşündüm hep
                SudeUu Ay hemde nasıl benim de öyle ha geldi ha gelicek sancı nasıl vurucak falan derken kafa gitti 😅
                  EceKndkci yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek🙈 aksi gibi Bugunde hiç çıkmadı tansiyon 🤷🏻‍♀️ hayırlısıyla kucağına al bebişini😊
                    SudeUu yaklaşık 2-3 gündür tansiyon düşmesi ve bulantı bende de var tuzlu ayran içiyorum geçiyo ama ertesi gün bi daha oluyo. Doktorunuza sordunuz mu nedenini