SudeUu kasılmalar uzun zamandır var başks hiç bi belirti yok artık gelsin ya 🤷‍♀️
    SudeUu evet normal Doğumdan korkuyorum yapamam diye düşündüm hep
      SudeUu Ay hemde nasıl benim de öyle ha geldi ha gelicek sancı nasıl vurucak falan derken kafa gitti 😅
        EceKndkci yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek🙈 aksi gibi Bugunde hiç çıkmadı tansiyon 🤷🏻‍♀️ hayırlısıyla kucağına al bebişini😊
          SudeUu yaklaşık 2-3 gündür tansiyon düşmesi ve bulantı bende de var tuzlu ayran içiyorum geçiyo ama ertesi gün bi daha oluyo. Doktorunuza sordunuz mu nedenini
            Marria walla bndede yok hıc bsey Ağrı sızı falan persmbe suyuma bakcak doğumu baslatıcak ondan cok korkuyorm 😆
              RabiaGlck çatı dar olunca normal yapmıo bızde Perşembe’ye beklıorz suyuma bakcak dewlete mı gıdyosn
                EceKndkci benmde 2800 falan 40 hafta oldum ılla 4 olmasına gerek yok 🥰
                Aslibkts ya bak benmde boyle olucak Perşembe’ye kadar gelmezse suyuma bakcak Doğum baslatacak😰
                  Seten bnde korkuyorm halada oyleyım walla ne olcak bılmıorm
                    Deletedmom342 Hayr sormadım bnmde 3 gundur war netten arastrdkm kötü sonuç gosterıo