SudeUu 39+0 oldu kasılmalar var ağrı sızı yok 🙄 bekliyorum... son 8 gün diyo 🥺
    Eda3460 arkadaşım ilk ağrılarını öyle tanımladı. Takip et istersen tekrarlıyorsa doğum ağrısıdır
      Biz de 38+3 üz. Kasılmalar oluyor ara ara. Onun dışında bebek baya aşağıda 1 haftadır aşağıdaki kemiklerim çok ağrıyor açılma mı oluyor acaba ki 🤔 Alttan muayene olmadım hala yarın randevum var bakalım yapacak mı
        SudeUu 39+1 olduk bizde bugün biraz alt tarafta agrım oluyor yürüyünce oluyor
          37+1 kısa süreli adet sancıları girip duruyor düzensiz şekilde bekliyorum sabırsızlıkla :)
          38+3 nasipse perşembe sezaryen olacağız. Tansiyonum yükseliyor artık risk olusturur bebek icinde senin icinde ddi doktorum. Bakalım göreceğiz heyecanla sabahı bekliyoruz kontrol var 🙏🏻
            Bızde 37+ 3 rahımde kasılma agrı oluyor yuruyemıyecek kadar bel agrısı zaten hıc gecmıo
            Bizde 38+2 ağrı sızı yok bi belirti yok cuma günü sezeryan oluyorum 🥺
              Ben de 38+3teyim Perşembe sabahı sezeryanım var☺️ Yürümekte zorlanıyorum aşağıya çok baskı ve sancı oluyor
                SudeUu 37+6 ya girdik bu gece... Salı günü sezaryen olucam arada kasıklarıma ve karnımın alt tarafına doğru bıçak saplanır gibi sancı giriyo ve bel ağrım arttı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
                  37+6 oldum dünden beri belimde yanmaya benzer bir ağrı var ara ara kasılmalar oluyor çok halsizim sanki sürekli gazım varmış gibi 🤔
                  SudeUu 38+4 olduk oğluşumla 🤗 ne gelen var ne giden ağrı sızı da yok bekliyoruz bakalım ☺️