Marria SudeUu bende aynı şekilde uyuyamıyorum genelde suni sancı da veremem diyor kanalda olmadığı için sende de böyle birşey var mı araştırdım lakin pek anlamıyorum 🤷♀️
kkccozg SudeUu hayır ilk bebek hem ben sezaryen olmasını istiyodum hem de rahatsızlığım var o yüzden doktorlarım öyle uygun gördü
silakabadayi SudeUu Ay hemde nasıl benim de öyle ha geldi ha gelicek sancı nasıl vurucak falan derken kafa gitti 😅
RabiaGlck Mrveymn çatın dar dedi bilmiyorum genede cumaya kadar normal gelmezse riske atmıcam sezeryan olcam
SudeUu ArslanlardanEsra bende hıc bsey yok acaba neden dıorm persmbe suyuma bakıcak doktor o zaman ne olur bılmıorm mıde bulanstısı ve tansiyon dusuklugu yasıorm her gun
Deletedmom342 SudeUu yaklaşık 2-3 gündür tansiyon düşmesi ve bulantı bende de var tuzlu ayran içiyorum geçiyo ama ertesi gün bi daha oluyo. Doktorunuza sordunuz mu nedenini
ArslanlardanEsra SudeUu suyumda biraz azalma varmış ama açılma falan yok 😕 hayırlısı olsun hakkımızda
SudeUu Beriliko benmde suyuma bakıcaklar persmbe günü sızdede oluyomu mıde bulantsı tansyon dusuklugu
SudeUu Marria doktorum bna hıc bsey demedı bu konuda bebek ıyı dıos sancı uok dedı persmbe gel suyuna bakcam dedı zaten suyuma bakrsa o gce Doğum gerceklesır