Biz de 38+3 üz. Kasılmalar oluyor ara ara. Onun dışında bebek baya aşağıda 1 haftadır aşağıdaki kemiklerim çok ağrıyor açılma mı oluyor acaba ki 🤔 Alttan muayene olmadım hala yarın randevum var bakalım yapacak mı
37-38-39
37+1 kısa süreli adet sancıları girip duruyor düzensiz şekilde bekliyorum sabırsızlıkla :)
38+3 nasipse perşembe sezaryen olacağız. Tansiyonum yükseliyor artık risk olusturur bebek icinde senin icinde ddi doktorum. Bakalım göreceğiz heyecanla sabahı bekliyoruz kontrol var 🙏🏻
Bızde 37+ 3 rahımde kasılma agrı oluyor yuruyemıyecek kadar bel agrısı zaten hıc gecmıo
EceKndkci aynı gun dogum yapacagız ınsallah kısmet olursa kac kıloydu bebegınız
Eda3460 aynı benimde öyle oluyor
Bizde 38+2 ağrı sızı yok bi belirti yok cuma günü sezeryan oluyorum 🥺
Ben de 38+3teyim Perşembe sabahı sezeryanım var☺️ Yürümekte zorlanıyorum aşağıya çok baskı ve sancı oluyor
37+6 oldum dünden beri belimde yanmaya benzer bir ağrı var ara ara kasılmalar oluyor çok halsizim sanki sürekli gazım varmış gibi 🤔
SudeUu 38+4 olduk oğluşumla 🤗 ne gelen var ne giden ağrı sızı da yok bekliyoruz bakalım ☺️
CansuuAyy aynı bende öyle catı agrısıdır dıyor doktorum maf ettı agrı benı yuruyemıyorum bende persembe sabah sezeryan olacagım
Ecesareerva ben sürekli yatıyorum. Aynı gün kavuşucaz bebişlerimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️
SudeUu 38+5 nişan dedikleri gelmedi hala hergün adet sancısı gibi ağrım oluyor ümitleniyorum sonra foss😣 artık çokk zorlaştı doğurmak istiyorummm
38+5 deyim hiç belirti yok keyifler yerinde sanırım 🥰