SudeUu 37-38-39 -40 olan anneler varımı agrılar Doğum başlangıcı sızılar falan benm39-4 oldum bende bısey yok 🤷♀️🥰
Denizaliela SudeUu 37 olduk ama karnım baya aşağı düştü sanki her an Doğum yapabilirim gibi:) ilk Doğum olacağı için de hiç bilmiyorum nasıl olacak ne zaman olur:) ama tetikteyim.
Ebrua Deletedmom342 aynen bende 38 oluyorum hala hic bisey yok Gerci hafta basi nişan geldi ama ağrım yok 🤷♀️
MelisHayal Ağrılarım sancılarım oluyor aa bumu başladı mı diyorum sonra fos hala içerde nerdeyse 40 ım 🙈
Ebrua YncErz aynen canim benimde 37 haftanin başında geldi 38 olduk ama hala bisey yok Kahverengi akintidan sonra beyaz sümüksü bisey geliyor mu hala
Seten Bende 37 +4 üm benimde kasılmalarım oluyor Cumartesi günü sezeryanla nasipse kızımıza kavuşucaz 🙏
Eda3460 39+3 deyim ama suan gelen giden yok vajinaya sanki bıçak saplanir gibi oluyor sanki kesik atiyorlarmis gibi... başına gelen var mi acaba ?? Acilman yok demişti doktor acaba bu ağrılar açılmanın belirtisimi
SerpilG Eda3460 arkadaşım ilk ağrılarını öyle tanımladı. Takip et istersen tekrarlıyorsa doğum ağrısıdır
SudeUu Eda3460 dun gce aynısı bndede oldu yattgımda bıle o acı wardı neden bılmıorm ılk defa oldu kortm bnde
mimarsub Biz de 38+3 üz. Kasılmalar oluyor ara ara. Onun dışında bebek baya aşağıda 1 haftadır aşağıdaki kemiklerim çok ağrıyor açılma mı oluyor acaba ki 🤔 Alttan muayene olmadım hala yarın randevum var bakalım yapacak mı