Deletedmom342 aynen bende 38 oluyorum hala hic bisey yok
Gerci hafta basi nişan geldi ama ağrım yok 🤷‍♀️
38+ 5 oldum altta bi sızı dışında bişeyim yok umarım açılmabelirtisidir oda🙄
    38+1 ara ara hafif ağrılarım var sadece çarşamba günü sezeryan olacağım
      YncErz aynen canim benimde 37 haftanin başında geldi 38 olduk ama hala bisey yok
      Kahverengi akintidan sonra beyaz sümüksü bisey geliyor mu hala
        Ebrua yok cnm beyaz değilde kahverengi geliyor hala az az
        SudeUu 39+0 oldu kasılmalar var ağrı sızı yok 🙄 bekliyorum... son 8 gün diyo 🥺
          Eda3460 arkadaşım ilk ağrılarını öyle tanımladı. Takip et istersen tekrarlıyorsa doğum ağrısıdır
            Biz de 38+3 üz. Kasılmalar oluyor ara ara. Onun dışında bebek baya aşağıda 1 haftadır aşağıdaki kemiklerim çok ağrıyor açılma mı oluyor acaba ki 🤔 Alttan muayene olmadım hala yarın randevum var bakalım yapacak mı
              SudeUu 39+1 olduk bizde bugün biraz alt tarafta agrım oluyor yürüyünce oluyor
                37+1 kısa süreli adet sancıları girip duruyor düzensiz şekilde bekliyorum sabırsızlıkla :)
                38+3 nasipse perşembe sezaryen olacağız. Tansiyonum yükseliyor artık risk olusturur bebek icinde senin icinde ddi doktorum. Bakalım göreceğiz heyecanla sabahı bekliyoruz kontrol var 🙏🏻
                  Bızde 37+ 3 rahımde kasılma agrı oluyor yuruyemıyecek kadar bel agrısı zaten hıc gecmıo