Bittercikolataa adet gününü bekle olmazsa bi de kan verirsin belki geç döllenme falandır canım
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
Bittercikolataa bence var benimkini anca ben görebiliyordum ama adetim düzenlidir gelmeyince bildim zaten şuan 14 haftalık hamileyim inşallah gönlüne göre versin Rabbim 🥰
busra2512 canım sanmıyorum ki yumurtlama takip ettim ☺️ nasip değilmiş demek ki ama 3 testte silik çıkıp bunda negatif çıkınca şaşırdım üzüldüm ☺️
hatice_aygun2 İnşallah canım negatif gördük sabah 3 testte yalancı pozitif verdi demek ki ☺️
Bittercikolataa hadi ya öyle oluyormu yokmu yani şimdi 🤦
Bittercikolataa merhaba ☺️ umutlandırmak istemem ama 3 tanesinde çıkmış 1 tanesinde çıkmamış bugün yaptığınız negatif sonuç veren bozuk olabilir mi acaba?
Bittercikolataa hakkında hayırlısı olsun benimde bu aydan umudum yok kasım ı bekleriz olmazsa napalım🌺🥰
hatice_aygun2 valla anlamadım ki canım bende çok karmakarışık kafam şuan ☺️
Derya3628292 Hiç bilmiyorum ki aklıma da geldi ama hepsi silikti o yüzden adeti bekliyorum artık yapacak bir şey yok ☺️
busra2512 Aynen öyle canım hayırlısı ile Rabbim en uygun zamanı biliyordur 🥰
Bittercikolataa Aynen öyle canım ❤️
Bittercikolataa
Hayırlısı olsun canım hiç üzülme her ay bir umut bizler için 🤗
Naçizane tavsiyem adetin bittikten sonra ilk 15 gün mutlaka gün aşırı dene 😬
Bittercikolataa en güzeli o aslında ama işte dayanamıyoruz sabırsız davranıyoruz ☺️ hayırlısıyla inşallah şimdi değilse bile en kısa zamanda nasip olsun sağlıcakla 🥰
Bittercikolataa dediğiniz gibi kimyasal da olabilir , kaset test yalancı pozitif vermiyor bozuk olmadığı sürece kaç gün kaldı regline
Bittercikolataa benimde valla neyse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
Naksiye58 Yumurtlama takibi yapıyorum canım ovulasyon ile ☺️
Derya3628292 inşallah canım hepimize isteyene nasip olsun 🥲🥲
-angel34 valla bilemedim ki canım demek ki kimyasal gibi bir şey yarın adet günüm ☺️
hatice_aygun2 teşekkür ederim 🥰
Bittercikolataa kan verin ilk attığınız gayet belirgin bir çizgi