Yazmelegi_ ahahahahah 😂😂😂 okuyunca ben şok 👀 o yüzden herşey nasip tabi böyle diyip hiç korunmamak da olmaz😂 tedbiri alalim takdir Rabbime kalmış artık 😅

Churcill sipital kayıp hamile kalan çok insan var etrafımda bı akrabamizin siprali yukarı doğru kaçmış nerdeyse kalbine saplaniyormus son anda amaliyat olmus benim doktorum kadın sağlığı için en iyisi erkeğin korunması demisti

UmmNasuh bu korunma yöntemini ablam yeni kullanmaya başladı ama araştırdık kilo çok yapıyor ve sadece üç yıl kullanılıyor zamanı bitince tekrar kullanamıyorsn

Churcill doktorum emziriyorsan iğne olamazsın demişti bana bide 3 aylık iğne adet düzensizliği ve bazende hiç adet olamamaya neden oluyor demişti. Oğlum emmeyi erken bıraktı bende yasminle korundum ve o ay tekrar hamile kaldım 🤦‍♀️ bidaha ki sefere sipiral taktırcam

AsyaCngz55 Yasmin bende işe yaramadı düzenli kullanım hamile kaldım. Üstelik oğlum daha 5 aylık

Drnzgn rahmin içindeki birşey kalbe nasıl çıkacak yahu rahim duvarını geçmiş bağırsakları geçmiş diyafram mide akciğeri aşmış kalbe yol almış aman yarabbi

Churcill spiral taktırdım ben hemen risk alamazdım eşime de prezervatif kullandıramadım

En garantisi doğum kontrol hapı bence biz ilk çocuktan sonra geri cekilme yöntemi ile 4 sene korunduk suan 2. Ye kendi istegimizle hamileyim doğumuma 1 ay var ama bida çocuk düşünmüyorum spirala sıcak bakamıyorum ben pimpirikliyimdir ay ipi mi kaydı ay bişeymi oldu diye kafayı yerim isimde sürekli bisey varmış hissi beni rahatsız hissettirir bundan sonrası icinde garanti olan bişeyle korunmam gerek güvenemem ondan en rahatı doğum kontrol hapı

Churcill bir yakinim 3 aylık olan o iğneyle hamile kaldı 2. Çocuğuna şuan 1 yaşında oğlu var ben de spiral + prezervatif+geri çekilme ilk doğum çok zordur korktum ama şuan planlı 2.ye hamileyim

Churcill bence üç aylık iğne daha mantıklı bende şu an hamile kalmasaydım bu ay iğneye başlayacaktım nasip olmadı

Ben de Şurada bekleyeyim. İkinci doğumumu bekliyorum da üçüncüden endişeliyim 😁