Churcill bir yakinim 3 aylık olan o iğneyle hamile kaldı 2. Çocuğuna şuan 1 yaşında oğlu var ben de spiral + prezervatif+geri çekilme ilk doğum çok zordur korktum ama şuan planlı 2.ye hamileyim

Churcill bence üç aylık iğne daha mantıklı bende şu an hamile kalmasaydım bu ay iğneye başlayacaktım nasip olmadı

Ben de Şurada bekleyeyim. İkinci doğumumu bekliyorum da üçüncüden endişeliyim 😁

Kanalize yasmini emzirirken kullanamam zaten doktoruma danışacağım en iyisi sanırım 40 muayenesinde

Drnzgn annem de spiral en iyisi diyo ama tabi o 30 yıl önce kullanmış

Gizemgksnmz ay sırf şans kısmet işi artık ya başka hiç bişey değil. Ya Allah diyip birini seçip devam edicek gibiym 😂

Aysetk geçen gün ebem 40 ın çıkınca spiral düşünüyosan taktır yoksa adetini beklemek zorundasın onun da ne zaman olcağı belli olmaz dedi ben de o yüzden telaş yaptım 1 haftaya bişeyi seçmem lazım 😂

eymenim_ en garantisi gerçekten de birliktelik yaşamamak ya başka çaresi yok 😂

Churcill 4 ay olacak şuan memnunum ilerleyen zamanlarda dahada belli olur canım☺️

Churcill yani sizin fazla olduğu için farklı yöntemler denenebilir benim belki hormon hapları yasagim olmasa hap falan kullanirdim prezervatif biraz fazla maliyetli oluyor 👀

Doğumdan sonra zor oluyor mu tekrar birliktelik

myangelson haplar da pahalanmıştır heralde. Ben en son yasmin e 65 tl veriyordum şimdi 100 150 olmuştur heralde

Esra__06 ben zor diye duydum ama bakalım herkeste fark eder heralde

Gebelikte birliktelik yapan oldu mu doğumu kolaylaştırma açılma yapma gibi bir etkisi var mı