Ssrgl3362
- 11 Oca 2024
- 1 Eki 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 37 günlük bebeğim biyotinidaz tartışmasında
- Göbekte tüylenme tartışmasında
karaguzelirem_ benim doğumdan sonra çıkmayan yerlerimde de çıkmaya başladı 🥹 6 ay geçsin direk lazere gitmem lazım üstelik doğumdan çıktıktan hemen sonra oldu bu
- Varisi olanlar tartışmasında
- Sütüm kesildi yardımmm tartışmasında
YigitPoyrazMomm unutmayı bırak tiksinir gibi davranıyolar bide
gulsenmstf günde kaç defa yemem gerekiyor
TugbaOmerCucuk lahanayı ilk defa duydum umarım işe yarar. Bebeğimle zaten sürekli temas halindeyiz
zeynep_2023 ben mama kullanmaktan memnunum zaten bebeğim sayesinde güzel kilo aldı sağlıklı ama en azından günde bir biberonda olsa sütümden alsın istiyorum
zeynep_2023 var bende ama unutmuşum kullanmayı ihtiyaç duymadığımdan nasıl kullanmalıyım
ikiprensesannesi__ rezene kullanıyorum ve elektrikli pompayla sağım yapıyorum ama emzirmeyince bi kereden gitti işte goksa daha hamileyken sütüm geliyordu benim
Bir gün boyunca kaç defa sağıyorum ikisinin toplamı zar zor 30 cc çıkıyor toplamda
Bebeğim 2 aylık emmiyor mecbur mama veriyorum ve kendimi sağıyodum son bi haftadır günde en fazla 30 cc çıkıyor toplamda kafayı yicem kesilcek mi artık yoksa arttırabilirmiyim
- Sezaryen göbeğim :( tartışmasında
Kızlar doğum yapalı 53 gün oldu ama bana çok iğrenç bi göbek kaldı :( 48 kiloyum ama sanki hamile gibi karnım ve aşırı derecede buruşuk bide doğum lekeside gitmedi. Bunlar geçecek mi çaresi yok mu
- Korunma Yöntemleri tartışmasında
- Epidural mi Genel Anestezi mi? 🤰 tartışmasında
Neden sadece spinal olup genel anesteziyi tatmadan spinal olun genel anestezide kalkamıyosunuz gibi itaamlarda bulunuyosunuz yaşasanız tamam deneyimlediniz dicem ama yaşamadan yargı vermek niye ben genel oldum ve uyanmada hiç zorluk yaşamadım gözümü açar açmaz kendimdeydim ama tavsiye etmiyorum çünkü gözümü açar açmaz hissettiğim acı çok kötüydü