Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
Nurcan3437 bende hangi doktora gidiyorsunuz
Mervekaa Billur hanım
1225 selma coşkun uysala
Yildizyildiz9490 baktığımız zaman durumum çok iyi sayılmaz ama dediğim gibi zaten korkuyorum birde özel hastaneler insana daha güven veriyo yada paikolojik olarak böyle düşünüyoruz herkezin hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🌸
gulcanak02_ bende orda yapıcam hayırlısıyla birkaç haftamız kaldı
Nurlyy doğum ücretleri ne kadar acaba bir bilginiz var mı ve hangi doktora gidiyorsunuz 🌸
Yildizyildiz9490 medical park bahcelievler 😊
gulcanak02_ 15 bin normal doğum 20 bin sezaryen doğum ama bizim tanıdığımız var ona istinaden ücretler bu esasen nedir bilemiyorum
gulcanak02_ fatma türkan ayan hanıma gidiyorum
gulcanak02_ doktordan doktora değişiyomu bilmiyorum ama yaklasık 1 olmamıştır sormuştum medicine sezaryan doğum ücretni 22.500 demişlerdii tabi ocakta yeniden zamn gelicekmiş ben direk vazgectim yoksa bende oraya gitmeyi cok istiyordum. Esenler medipolde gidicem burcu hanım ge Sümeyye hanım var inanılmaz doktorlar bakalım daha karar vermedim ama medipol istiyorum
Nurlyy bizim de orda tanıdıklar var eşimin kuzeni ama herhangi yardım edemediklerini akraba indirimi vs yapamadıklarını söylemişlerdi aiz nasıl faydalanıyorsunuz merak ettm yanlış anlamayın acaba bizi mi keklediler diye merak ediyorum suan:)
Sumeyyeyldz biliyorum burcu hanımı yengem orda doğum yaptı doktoruda burcu hanımdı yani ne bilim öyle çok övüldüğü gibi bir doktorda değil mauyne ücreti verilmesine rağmrn saatlerce bekletiliyo insanlar evet bilgi veriyo ama her doktor öyle tabiki sizin tercihiniz bende sırf şu ücretler içinde meganın doğum ücretini çok merak ediyorum
Ecered Mart ayinda almıştık biz bu paketi o zaman sorduğumda normal doğum 12bin TL sezeryan doğum 15bin TL civarındaydı, ben paketi 18bin TL’den aldım ama mutlaka zam gelmiştir hepsine diye düşünüyorum.
Sumeyyeyldz herkes bu hastahanenin iyi ama çok pahalı olduğunu söylüyor ki öylede galiba bh konu çok canımı sıkmaya başladı açıkçası doktorumdan memnunum ilk baş 450 veryordum şuan 750 olmuş 28 haftalık hamileyim bu kadar ay içinde iki kere zam geldi ve azda değil her defasında 150 tl
gulcanak02_ o kadar haklısınız kii insanın içi acıyo o kadar parayı verirken hadi bir şekilde muayene ücretleri verilirde bari doğum ücretlerni daha cazip yapın dimi yazık günah devlete gitsen olmuyo özeller dünya para Allah yardımcımız olsun
gulcanak02_ bende merak ediyorum aslında birde iyi bir doktor varmı orda o da önemlii eğer öğrenirseniz falan bana da yazarmısınız bende öğrenirsem size yazarım:)
Sumeyyeyldz gerçekten öyle yani doktordan memnun kalıyoruz tamam veriyoruz ücreti ama bunun doğumu var öyle rakamlar söyleniliyorki insan şok oluyo yani ne yapacağımızı şaşırıyoruz inanın eşim ne doğum ücretini ne muayne ücretini sorun ediyo ama ben her defasında verince içim acıyo yani devlet desek oda şans işi 10 kişiden 5 i övüyo 5 i sövüyo ne yapacağımı şaşırdım
gulcanak02_ sağolsun benimde eşim öyle sen nerde rahat edersen öyle yapalım diyor ama dediğiniz gibi içim acıyo o parayı verirken. İnşallah diliyorum ki vicdana gelirler ne diyim sağ salim kavuşalım da evlatlarımıza yapacak birşey yok 🌸