35+3 günlük hamileyim ve hamileliğin başından beri Kurtköy Lokman Hekim Hastanesi’nde Op.Dr.Nihan Aslaner’in takibindeyim. Doğumu da Nihan hocam yaptıracak. Hastane yeni yapı oldugundan temiz ve odalar tek kışlık , ferah. Nihan hocanin ilgisi alakası zaten tartışmaya kapalı benim için ☺️ kendisi mükemmel bir doktor. Ben hamileliğin başında doğum paketi satın almıştım içeriğinde tüm tahlil ve tetkikler,sezeryan yada normal doğum , hastanede refakatçili 2 gece kalma,oda süsleme , fotoğraf çekimi,NST,şeker yükleme testi gibi baya bir sürü şey var ve bu şekilde uyguna geldi. Düşünenler olursa bilginiz olsun 🌸
Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
srgl3362 10.500 dü en son inş zam gelmemiştir benşmde bir ay sonra doğumum. Sezaryen ya da normal aynı fiyat.
Ben de Beykent üniversitesi hastanesinde doğum yapacağım. Doktorum nazlı kılıç Çetin. Çok memnunum. Normal doğum 17.500 sezaryen 20 bin demişlerdi iki ay kadar önce. Pazartesi gittiğimde tekrar fiyat alacağım
@"Bebetooooooooooo zorunlu sezeryan 20 istek üzerine sezeryan 23 normal de 18
Nurcan3437 bende hayırlısıyla
1225 acaba sigortalı nasıl bu nasıl bir fiyattır ya cidden sırf bu yüzden hastahane değiştirmeyi düşündüm ama rn baştan berdir o doktora takipliyim ve memnunum
Ozge2206 doğum fiyatları ne kadar acaba bir bilginiz var mı
Yildizyildiz9490 eltim gidiyo ama ben çok olumsuz şeyler duydum birde bilmiyorum hep özel taraftarıyım evet pahalı ama doğum işte 21 yaşımdayım doğumdan zaten korkuyorum bilmiyorum belki fikrim saçma gelir ama özel daha farklı
gulcanak02_ tabiki sizin tercihiniz maddiyat olarak iyiyseniz özel de yapın rahat edin
Doktorumun muayenehanesi özel ama ataşehir nemorial ile anlaşmalıymış orada doğum yapan var mı nasıldır bilmiyorum sadece transferim orada yapılmıştı şuan 13+2 yiz daha
Zeynepgulguclu hangi doktora gidiyorsunuz
Nasipse türkiye hastanesinde yapacağım ben de ama genel olarak özellere göre pahalı normal doğum 23 bin olmuş
yagmuraktas annem orda yapmıştı doktoru çok iyiydi
gulcanak02_ hangi doktora gidiyorsunuz
tugba_2365 hangi doktora gidiyorsunuz
1225 ben de genel olarak olumlu yorumlar duydum hep benim doktorum tülay koldaş sizinki kimdi acaba
Yildizyildiz9490 erdem çakmağa gidiyorum memnunum ama devlet hastanesine dönmüş ayrıca bi ilgi göremiyorsunuz eskisi gibi randevu alıp gidiyorsunuz gitmezseniz bekliyorsunuz baya zahmetli oluyor :(
yagmuraktas anneme sormam lazım 6 sene oldu😂