Nasipse türkiye hastanesinde yapacağım ben de ama genel olarak özellere göre pahalı normal doğum 23 bin olmuş

• 1225 bunu yanıtladı.

Seval2468 benimde ilk gebeliğim suan atilla hoca da takipliyim dogumumu da orda düsünüyorum insallah, memnun kalmanıza sevindim icim rahatladı :)

1225 ben de genel olarak olumlu yorumlar duydum hep benim doktorum tülay koldaş sizinki kimdi acaba

• 1225 bunu yanıtladı.
    • essz bunu beğendi.

Yildizyildiz9490 erdem çakmağa gidiyorum memnunum ama devlet hastanesine dönmüş ayrıca bi ilgi göremiyorsunuz eskisi gibi randevu alıp gidiyorsunuz gitmezseniz bekliyorsunuz baya zahmetli oluyor :(

Melonicka normal doğum sezaryen fiyatlarını biliyormusunuz paketsiz bi şekilde

Bidamla
        Ben şu an oraya gidiyorum doğumu da orda istiyorum ama çok pahalı bi hastane tamamlayıcı sigorta yaptırmak istedim 45bin dediler 9 muayene + sezeryan
        Ama aynı hastanenin bahçelievler şubesi 28bin

Yildizyildiz9490 baktığımız zaman durumum çok iyi sayılmaz ama dediğim gibi zaten korkuyorum birde özel hastaneler insana daha güven veriyo yada paikolojik olarak böyle düşünüyoruz herkezin hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🌸

Nurlyy doğum ücretleri ne kadar acaba bir bilginiz var mı ve hangi doktora gidiyorsunuz 🌸

gulcanak02_ 15 bin normal doğum 20 bin sezaryen doğum ama bizim tanıdığımız var ona istinaden ücretler bu esasen nedir bilemiyorum