Yildizyildiz9490 benım suan erken ama Kurtköy emseye gıdıyorum orda olucam muhtemelen
Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
Yildizyildiz9490 İstanbul çam ve sakura 2.dogumum yine orda istiyorum.
İlki 2021 eylüldeydi 🙂
Bayrampaşa Baypark bilen var mı
Eskişehir de olan var mı
alleynagg18 evet ikinci gebeliğim ilkide Eray hocaydı
Yildizyildiz9490 medicine hospitale gidiyorum şu n başından beri bir sorun çıkmadığı sürece orada doğum yapacağım hastane hakkında çok bir fikrim yok inşallah güzel bir hastahanedir☺️
Çam ve sakura inşallah
gulcanak02_ orada çalıştim yıllar önce çok pahalı bir hastane ama ilgililer genelde
Mervecet bende ama inşallah iyi bir doktora denk geliriz
Kukulikukuli12 nasıldı memnun kaldınız mı
Beylikdüzü medicana 25 binden bahsediyo doğum için şaka gibi
Yildizyildiz9490 istinye liv. İlk doğumumu da orada yaptım. Tüm ekipten çok çok memnun kaldım, doktorum zaten dünya tatlısı. 2.hamileligimde de orada başladım orada nihayetlenecek insallah
Yildizyildiz9490 Ben herşeyden memnun kaldım. Yoksa 2 doguma da direk oraya gitmeyi düşünürmüyüdüm. Maddi sorunumuz yok özelde gitme imkanım var cok şükür ama. Oradaki doktorları tanıyorum 4 5 tanesini. Muayene erde onalrı seçiyorım zaten. İlk doguma şansıma da istediğim doktor girmişti 🤭
Kukulikukuli12 .merhaba bazı forumlarda annelerin sürekli aynı doktora denk gelmediğini sürekli randevu bulamadığını doğumada acilde kim varsa onun girdiğini yazmışlar doğrumu bu yani sürekli bir doktora gitme gibi şans yokmu aynı doktor bir sonraki randevuyu veremiyorum mesela
Yildizyildiz9490 inşallah
Haz28 36. Haftadan sonra randevusuz gidiliyor ama saat 7 de gidip sıra alıyorsunuz. Hep aynı doktor olmuyor ama bugüne kadar gittiğim doktorlar çok iyiydi bende 40 haftayım doğumu bekliyorum. İnşallah o da güzel geçer. Arkadaşlarım memnun kaldılar genel olarak. Özel hastane hassasiyeti yok ama diğer devletlere göre mükemmel bence. Özelle karşılaştırmamak gerek.
Yildizyildiz9490 Gaziosmanpaşa MedicalPark
Kukulikukuli12 hangi doktordan memnunsunuz
Yildizyildiz9490 pahalı konusunda çok duydum düşünün ilk günden beridir oraya gidiyorum 450 tl muayne başladı sonra zam geldi 600 oldu 2 ay sonra 750 olmuş muayne ücreti o konuda gerçekten benimde canım sıkıldı muyane böyleyse doğum ücreti ne kadardır acaba
gulcanak02_ ben olsam cam.sakuraya giderim medicine hospitalden vazgeçin bence