Yildizyildiz9490 istinye liv. İlk doğumumu da orada yaptım. Tüm ekipten çok çok memnun kaldım, doktorum zaten dünya tatlısı. 2.hamileligimde de orada başladım orada nihayetlenecek insallah

Yildizyildiz9490 Ben herşeyden memnun kaldım. Yoksa 2 doguma da direk oraya gitmeyi düşünürmüyüdüm. Maddi sorunumuz yok özelde gitme imkanım var cok şükür ama. Oradaki doktorları tanıyorum 4 5 tanesini. Muayene erde onalrı seçiyorım zaten. İlk doguma şansıma da istediğim doktor girmişti 🤭

Kukulikukuli12 .merhaba bazı forumlarda annelerin sürekli aynı doktora denk gelmediğini sürekli randevu bulamadığını doğumada acilde kim varsa onun girdiğini yazmışlar doğrumu bu yani sürekli bir doktora gitme gibi şans yokmu aynı doktor bir sonraki randevuyu veremiyorum mesela

Haz28 36. Haftadan sonra randevusuz gidiliyor ama saat 7 de gidip sıra alıyorsunuz. Hep aynı doktor olmuyor ama bugüne kadar gittiğim doktorlar çok iyiydi bende 40 haftayım doğumu bekliyorum. İnşallah o da güzel geçer. Arkadaşlarım memnun kaldılar genel olarak. Özel hastane hassasiyeti yok ama diğer devletlere göre mükemmel bence. Özelle karşılaştırmamak gerek.

Yildizyildiz9490 pahalı konusunda çok duydum düşünün ilk günden beridir oraya gidiyorum 450 tl muayne başladı sonra zam geldi 600 oldu 2 ay sonra 750 olmuş muayne ücreti o konuda gerçekten benimde canım sıkıldı muyane böyleyse doğum ücreti ne kadardır acaba