gulcanak02_ çok ters bi Kadın 2. Soruyu sorsan odadan kovacak tipinde bir hastayı 1 saat içeride tuttu bende sadece sormak istedim hani ne kadar sürecek ona göre bebeğimi emzirip gelicem diye henüz yeni hamileydim 2.ye tersledi kovdu bende insan gibi soru soruyorum insan gibi cevaplayın dedim öyle tartıştık rahime Hanım öyle değil çok güleryüzlü her kontrolümde gülerek konuşuyor sakin asla tersleme yok çok tatlı bir Kadın 1 defa da olsa ona görünmeni tavsiye ederim

Sumeyyeyldz yani bilemiyorum bize böyle bişey söylenmedi hastane yönetiminde bizim akrabamız belki ondan ötürüdür inanın bilemiyorum

1225 evet rahime hanımı çok duydum acaba bir kere onamı muayne olsam bilemedim şimdi hep selma hanıma gittm değiştirsemmi ne yapsam kararsızım muayne ücreti ne kadar

1225 28 haftalığım siz olsanız ne yaprdınız başka doktoru tercih ederimiydiniz bu kadar zaman geçtikten sonra ben aslında en başından beri ona takipliyim tüm herşeyimi biliyp o kafada olduğum için yoksa eğwr iyiyse rahime hanımı mı twrcih etmeliyim bilemedim cidden şu doktor seçimi vs çok zor

gulcanak02_ aklınız varsa bu hastanede doğum yapmayın size tavsiyem.. 30 haftada acile giriş yaptık Rahime bekar (acil kadın doğum doktoru) bize bağırdı çağırdı kovdu resmen

üstten baktı bebekte bi sorun yoktu alttan bakmak istedi bana sormadan bende istemedim bizi rezil etti

sonra nts için doğumhane indim 3 kişiydik ebe geldi bize güya moral veriyor

“Burda ne ölü doğumlar yaptı bazı anneler ne anomalili bebekler dünyaya geldi ama sizinkiler sağlıklı buna şükredin dedi”

Bu hastanede doğum düşünüyordum bunları Allah karşıma çıkarttı ve hastanenin artık önünden geçmiyorum

Kukulikukuli12 normal mi sezeryanla mi yaptiniz ilkini acaba ben de özelde yapmıştım şuan çok kararsızım sakura istiyorum ama doğumu asistana falan yaotirmazlar dimi

Tulipati yaa kötü olmuş açıkçası hastahane hakkında ilk defa kötü yorum okudum sadece tek olumsuz olması ücret konusunda biraz fazla

Lagertha_ anadolu sigorta 10 muayene diye biliyorum bi arkadaşım bu sene 13 bine yaptırdı bekliyor

Tugbamf Ben normal yaptım da kendi kendime dogurdum zaten doktora gerek kalmadı 😄
            Ben 3 saat sancı cektim ıkınma hissi geldi tıkınıyorum tabi elimde olmadan ilk dogum bilmiyorum da. Sonra baktım bebek cıkacak artık hissettim yani. Refakatcım deidm git hemşireyi cagır bebek gelıyor. Hemşire geldi bir carsafı kaldırdı bebeğin kafası gözüküyor ekip toplanın dedi. Birden içeri 10 kişi girdi herkes yerini aldı.
            2 kişi bebeğin bakım arabasını hazırladı. 1 kişi benim başımdaydı nefes almayı gösterdi ordan tut burdan tut falan. 1 kişi ebeydi sanırım tabure ile hemen bacagımın arasına oturdu. 2 kişi yatagı çatala cevirdi 2 kişi temizlikçi vardı birde ebeye yardım eden aletleri temiz bezleri veren falan vardı yani. Herşey 5 dk içinde oldu zaten. Ikın dediler ilkinde olmadı 2.ıkınamda bebeğim suyum ile beraber geldi. İlk dogum oldugu için kesi atılmıştı onu diktiler. Benim hemşireyi cagırmam dogum dikiş odanın benım temizlenmem bebeğin bakımı ilk aşısı VS aynı odada oldu 1.5 saat ya sürdü ya sürmedi işte. Dogum sonrası çatalı tekrar yataga cevirdiler temizlediler yeni carsafı yastık VS hepsi bu sürenin içinde

Bende ilk doğumumu medipolde yaptım ama ben pek memnun kalmadım herkesin hikayesi Farklı olabiliyo tabi bu sefer Acıbadem Altunizade düşünüyorum bakalım nası olucak orda

gulcanak02_ benim ilk oğlumda öyle olmuştu doktorum gitmişti değiştirmek zorunda kalmıştım hatta yanlış hatırlamıyorsam seninle aynı haftadaydım inan bana bir sıkıntı olmaz zaten doğuma yakın tekrar tahlil flan tapılıyor bir sıkıntı olsa rahime yanımda görür baştan beri ona gitmen bence bir problem olmaz hani hamilelikte bir rahatsızlığın olsa derdim kendi doktorunda kal ama yoksa bence farketmiyor

Bende çamlıca erdemde düşünüyorum doğumu en son normal 7900 zorunlu sezeryan 9400 isteğe bağlı 12500dü 1 ay önce fiyatlar bu şekildeydi