Sevgi1985 bende ahmet yavas’a gidiyorum kismetse martta dogumum olacak :) fiyat olarak ne dediler size

Kukulikukuli12 ne guzel bir doğum olmuş MasaAllah Allah hayırlı evlat etsin size 🥰 benim sezaryen olacak ya ama kararsızım hastane konusunda. Şuan cam sakuraya geliyorum ama Medipol bahçelievler i de düşünüyorum bilemiyorum

Seval2468 yeni mi doğum yaptınız acaba muayene ve doğum ücret leri ne kadar oldu ben ilk kızını da orada doğum yaptım da oraya gidiyordum tabii 3,5 sene oldu 🙏

tugba_2365 bende Bahçeşehir Canan hanıma takipliyim, siz hangi Dr gidiyorsunuz? Doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı geçen ay 33 bin denmişti

Tugbamf amşn teşekkür ederim hepimize sağlıklı dogumlar olsun aynı zmaan da kolay 😄
          Sezaryan ise ben olsam yine çam sakuraya giderdim o kadar para verme İn anlamı var mı bilemedim 🤭

eylmz billur hanıma gidiyorum, ilk hamileligimde de billur hanımdaydim. Ben gebelik öncesi sigorta yaptırdım dogum da içinde olduğu için bilgim yok açıkçası

Haticemre21 45 gün önce doğum yaptım. 850 muayne normal doğum 15 bin sezeryan 17500 du zam gelmediyse

Tugbatrn oo daha varmış sizin ama ocak ayında büyük ihtimal zam gelir doğum üçretine 31000₺ normal

bambiriver11 teşekkür ederim ortalama doğum ücretleri 15 20 bandında gidiyor 🙏🙏🤭

Kukulikukuli12 bende o dusuncedeyim ilkini özelde yaptım medipolde . Ama pek bı espirisi yok bence yani 🤭 esime devlette yapicam güzel bı dogum hediyesi al onun yerine dedim 😬

Tugbamf valla benimde ilk dogumda 1 tam altın yaptı eşim kızıma hediye. Ayrıca dogum parası biriktirmişim o da yanımıza kar kaldı 🤭 benım özeldeki doktorum yönlendirdi çam sakuraya git diye yoksa asla düşünmüyordum. Kıızmda down sendromu riski vardı ve 28.haftaya kadar bir sürü özel devlet perinatoloji gezdik hepsi aynı dedi fetal DNA yaptırdık temiz cıktı ama özeldeki doktorum oraya gir bence herhangi bir komplikasyon olursa her bölümün doktoru gece olsa nöbetçi hemen müdahale edildi demişti. Öyle gitmiştim.
              Şimdi 2.dogumda kızımın pek masrafı olmadıgı için 2 tam altın istedim eşimden 😄🤣🤣🤣 biri bana biri kızıma diye, 😄
              Gerci yine ortak harcarız ama olsun dogumda bunu almıştı derim 🤣

Zeyver hayır cemila hanıma gidiyorum. Nehir hanımın yoğunluğunu bekleyebilecek kadar zamanım yok maalesef. Randevulular bile bekliyor kapıda. Aynı hizmeti aynı ekiple aynı ebelerle cemila hanım da veriyor hem de daha az ücretle 😊 bu arada benimki sezaryan olduğu için ve ssvd asla düşünmediğimden de kendisini tercih ettim 😊

Kukulikukuli12 aynen gelenler hep ortak 🤭 bende telefon istiyorum esim Dyson alalım diyor kendi istedigi için 😅 bakalım ins alır yoksa başının etini yicem 😅😅