eylmz merhaba geçen ay fiyat aldım Bülent Bey e gidiyorum normal 37 sezeryan 38 bin dendi ama bu ay muayeneye zam gelmiş doğum fiyatları da değişti mi tekrar onu bilmiyorum🤦🏻‍♀️

Beyzanurk ben çook memnunum güler yüzlü çok açıklayıcı usg de herşeyi en ince ayrıntısına kadar bakıyor

eylmz gerçekten çok ilginç bende perşembe sorduğumda farklı fiyat verdiler düşündürücü

Nur1631 asiye cok yoğun ben fatmaya gidiyorum gayet iyi normal yani beklenti meselesi . 1 doğumum onda oldu bu ikincisi için gidişim

Asyabby bende orda fatma ersana gidiyorum memnunum onda ikinci doğumum olucak inş birincisindede ondaydım iyi doktor. Gerci beklenti meselesi

peksimetya 6 yıl once ilk gebeliğmde orda normal dogumla 4 cm açıklık varmis yatış verdiler dediğiniz gbi 1bck gün yattım hic kalkmadan nts baglsiin aileyle saatler sonra görüştüruyolar ama memnun kaldım güzel ve ilgililerdi şimdi 2. Hamileyim orda düşünüyorum gene doğumu

peksimetya
      Merhaba
      Cemila Hanım’a ilk gidişiniz mi acaba. Nehir hanımın doğumda dikkat ettiği şeyler var. Cemila hanımda öyle mi merak ettim çünkü ekip aynı

Guzelanne3435 Dragos Bezmialem canım benimki. Vay be orası da o kadar artmış demek. Hastaneyi biliyorum annem doğumhanede çalıştı o ortamı da gayet iyi biliyorum Allah düşürmesin yani oraya. O parayı oraya vereceğime özele giderim mis gibi

Koşuyolu medipol hastanesi. Hem doktorlar çok ilgili hem ebe ve hemşireler.