Şu an 6 haftalık hamileyim. Özel de mi doğum yapayım yoksa devlette mi bilmiyorum bi arkadaşım devletle özel aynı diyor bi arkadaşım özel diyor siz ne düşünüyorsunuz fikir verir misiniz?
Özel Mi Devlet Mi?
- Düzenlendi
Tubakaba Ben devlette mecburi sezaryen oldum çok memnun kaldım. Ama devlet var devlet var. Ben 4 ayrı hastane ,en az 10 ayrı doktora muayene oldum denemek için. Sonra devletteki bir doktoru feci beğendim ve onda devam etmeye karar verdim.Çok şükür pişman etmedi beni. Yani bence önce bikaç deneme muayenesine gidin,sonra içinize sinen kişide devam edin
Tubakaba sonuna kadar özel devlete asla gitmem kimseye de tavsiye etmem özelde en azından doktor geçmişlerine daha rahat erişebiliyoruz ki sadece doktorla kalmıyor doğumhane ekibiyle de rahatlıkla tanışabiliyorsn istemediğin bir durumda rahat rahat konuşuyorsun tersleyen yok hakaret eden yok küçük düşürmeye çalışan yok hamilelik psikolojisi zaten ayrı bir sıkıntı her şeye alınıyorsn maddi durumun el verirse özle git devlet tamamen eziyet
Tubakaba Aman aman aman uzak dur Etlikten aşkım. Beş para etmez. Yeni mezunları doldurmuşlar,doktorlar desen hep stajyer doktor ,soru soruyorsun möl möl bakıyor ,hicbiseyden anladıkları yok..En son bi arkadaş Etlikteki sezaryen deneyimini yazmıştı,onu da okuduktan sonra iyi ki orada doğurmamışım dedim
Tubakaba olduğum şehirdeki devlet hastaneleri berbat olduğu için özele gidiyorum mecburen zaten hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırdım ben o yüzden ücrette vermeyeceğim için böyle devam ediyor
Tubakaba bence bu hastaneden hastaneye göre değişiyor benim bulunduğum şehir hastanesi çok iyi değil ve özel hastane yok bağlı olduğumuz il şehir hastanesi zaten o daha beter doğumumda çok sıkıntılar yaşamıştım berbattı pisti ve pandemi zamanıydı ona rağmen pisti ve özel hastanede yok özel muayene var gidiyordum ama doğum yapmıyorlar bize 3 saat uzakta başka bir il e kontrollere gidiyordum bazen oda özel uzak olunca her ay gidemiyordum yine orda doğum yaptım özel de çok rahat geçti hastane temizdi ilgililerdi 2. Bebeğim olursa yine özelde yapıcam inşallah tek sorun 3 saat uzakta olması 🌸 biraz karışık oldu gibi 😂
Tubakaba Asla devlette olmam dıye ben ilk dogumumu doktor yönlendirmesi ile devlette yaptım. 2021
Şimdi 28 haftalık hamileyim yine devlete gidicem çünkü çok memnun kaldım.
İstanbul çam ve sakura 🤌✌️
1ErkekkAnnesii uzak olması sıkıntı olmuş yaaaa 😂 bende yakın iyi bir yer bulurum umarım
Tubakaba bende ankarada yaşıyorum bahsettiğiniz hastaneye ilk muayene için gittim doktor genelde yeni mezun sanırım pek bilgili değiller şuan özele gidiyorum gayet memnunum
Gulcan0643 nereye gidiyorsunuz hangi hastane
Tubakaba özel bence hatta doktor ve hastaneye bağlı biraz da