Tubakaba özel herzaman farklıdır ilgisi oda rahatlıgı doktorla arandaki diyalog vs. İzmirde yasıyorum kim arkadasım devlette yapan varsa pişman muameleden dolayı sadece buca kadın doğum hastanesinde doğuran arkadasım memnun kalmıstı ama oda istisna…

Tubakaba bence bu hastaneden hastaneye göre değişiyor benim bulunduğum şehir hastanesi çok iyi değil ve özel hastane yok bağlı olduğumuz il şehir hastanesi zaten o daha beter doğumumda çok sıkıntılar yaşamıştım berbattı pisti ve pandemi zamanıydı ona rağmen pisti ve özel hastanede yok özel muayene var gidiyordum ama doğum yapmıyorlar bize 3 saat uzakta başka bir il e kontrollere gidiyordum bazen oda özel uzak olunca her ay gidemiyordum yine orda doğum yaptım özel de çok rahat geçti hastane temizdi ilgililerdi 2. Bebeğim olursa yine özelde yapıcam inşallah tek sorun 3 saat uzakta olması 🌸 biraz karışık oldu gibi 😂

Ervaa35 azarlıyorlar falan ya bazen illaki yaşamışsınızdır. Çıldırırım öyle bir şey olursa bir de sıkıntılıyım ben biraz her şeye bayılıyorum güvenemedim pek sanırım o yüzden özel

Tubakaba bende ankarada yaşıyorum bahsettiğiniz hastaneye ilk muayene için gittim doktor genelde yeni mezun sanırım pek bilgili değiller şuan özele gidiyorum gayet memnunum

hunilimom ya doktora bu gün gittim 6 haftalık şuan kese büyük ama bebek yok heralde küçük ondan diyor bilen doktor heralde der mi çok gıcık oldum millet 6. Hafta da kalp atışı duyuyor

Gulcan0643 çok iyi şuan ne kadar olmuştur acaba normal muayene ne kadar biliyor musunuz yarın uğrayayım

Tubakaba benzer şeyleri banada söylediler etlik şehir hastanesinde vakit kaybetmeden özele gittim 6. Haftada sesini duydum

Tubakaba özel takipliyim sadece iki kez devlete gittim özelde her kontrolde her seyimize en ince ayrıntısına kadar bakıyor doktorum devlette cok yüzeysel bakıyorlar doğru düzgün incelemediler hiç dogum için bir sey diyemiyorum henüz dogum yapmadıgım için

Tubakaba sanırım en son hatırladığım 700 küsürdü paket almak mantıklı geldi bana

Demir1dnz peki aynısını yapan özeller… Siirt hayat Hastanesi’ne gitmistim iki defa, rezillik ötesi suratsız ilgisizler ve sana hayvandan aşağı muamelesi yapıyorlar aman Allahım Allah hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın
                Ama düzgün bir özel bulunca tabiki devlet hastanelerinden bin kat iyiler