Bebekkkk allah rahmet eylesin neyi varmış da fark etmediler acaba, ultrasonda mı görememişler

Tubakaba bende Ankara da yaşıyorum etlik şehir Hastanesi’ne gittim memnun kalmadım Bilkent ile devam ettim özel de de takipliyim bu süreç de doğum için ama Bilkentte yapacağım riskli gebelik olduğu için tam teşekküllü bir hastane istenildi malesef özeller de tam teşekküllü biraz sıkıntılı oluyor her bölüm olma konusunda

Ilk gebeligim ve kayseriliyim inanin bu konuda bende kararsiz kaldim burdaki sehir hastanesi super ama icindekiler berbat kime sorsam sakin enfeksiyon kapanmi istersiniz tanidigim birinin esini bile unutmuslar burda olumden donmustu azarlamalar bizleride ozele iten yine bizim vatandaslarimiz insan olamiyorlar iyice arastirin oyle ben dogum parami simdiden biriktirmeye basladim keske iyi olsaydi hastane ama maglesef saglik bu

Tubakaba bence şimdiden bunları düşünmeyin. Kendinize iyi bi doktor belirleyin tavsiyem özelden belirlemeniz. Sonrasını akışına bırakın. Çok yeni daha önünüzde uzun bir süreç var. İnşallah sıfır sıkıntı ile süreci tamamlarsınız. Öncelik sağlıklı şekilde gelişiminde olmalı. Bende hep nasıl doğursam hangi haftalarda izne ayrılsam adını ne koysam vs vs hep çok sonrasını düşündüm. Şuan 12 haftayız hastanede yatıyorum. Kanama var. Artık asla düşünmem asla. Sağlıklı olsun da ben acılar içinde doğurmaya da razıyım. Devlet hastanesinde direk yüzüme doktor şuan bebek yaşıyor ama düşer gebelik sonlanır bilgin olsun dedi. Acımasız oluyorlar biraz. Ve bir kolumda serum bi elimle hem üstümü çıkardım hem çatala çıktım hiçbir ebe yardım etmedi. Devlet hastanesine mecbur kalmadığım süre içerisinde asla ama asla gitmem.

Kukulikukuli12 evet şans işi. Benimki de araba alacaktı, yanındakı arkadaşıyla onun tartışmasını yaptı başından sonuna kadar, tek kelime etmedi. En sonunda ben sordum hersey yolundamı diye. Sadece evet dedi. İnşallah doguma normal doktor girer, böylesi insana kafayı yedirtir

Kukulikukuli12 size karşı tavırları nasıldı çoğu normal doğum yapan kadın çok kötü davranıyorlar sancı çekiyorsun tek başına falan dediler sizin doğum hikayeniz nasıldı anlatır mısınız kisaca

Zarifetekneci Kocaeli’deyim canım Necati Çelik devlet hastanesiydi hastanem devlet olmasına rağmen son doğumda doktorum girmişti doğuma nöbetine denk getirdim 😂

1ErkekkAnnesii
              Ayy benim 1.20 dk uzaklıkta sancım vs olursa nasıl giderim diyordum 3 saat iyi gitmişsiniz. Normal mi sezeryan mi

esmakc Ben pazartesi yatış yaptım perşembe akşam 7 de cıktım o sürede hiç olumsuz bişey olmadı. Pazartesi akşam suni sancı takıldı zaten 19 saat gram agrım sancım yoktu. 2 saatte 1 muayeneye gelıyolar sanıyelık sürdü hepsi. Asistanlar falan gelıyor ebenın yanında ama 1 kişi baktı bana hep. Bazıları dıyor gelen giden baktı falan bana öyle bişey olmadı 🙄 19 saat sonunda 4 cm acıklık vardı sancıyı yükselttiler sancım başladı 3 saat sürdü o arada muayene arasına ve yemek saatine denk gelmişti. Refakatcım yanımdaydı. Bebek gelıyor hemşireyi cagır demiştim. Hemşire geldi hemen baktı bebeğin kafası gözüküyor dogum ekibi toplanın dedi hemen topla Dı herkes. Aynı odada dogum yaptım. Basımda bir hemşire vardı bana sunu yap burdan tutun falan gösterdi. 2.ıkınöada dogum yaptım zaten yani kimse bana bagırmadı olumsuz bişey yapmadı gercı kendi kendime dogurdum gibi bişey oldu doktor bile gelmedi o sürede 😄 herşey 10 dk sürmeden oldu çünkü. İlk dogum oldugu ve bbeek kılolu oldugu için kesi atıldı. Neden attınız dediğimde acıklama yapıldı tamam deidm. Yırtık oluşmasın dıye attık dediler. 7 dikişim ya vardı ya yoktu tam bilmiyorum. Bitti gitti. Gece de muayeneleri oldu herşey güzel dendi servis katına alındım. 2 kişilikti odam ama rahatsızlık duymadım ben. Herşeyden memnun kaldım yani. Hemşireler muayeneye gelince şakalaştık konustuk hep normla davrandılar bana 🤷

Tubakaba ben özelde yaptım doktorumdan memnunum doktorla alakalı o biraz

Jale92 yaaa öyle olunca evet insan sinir olur. Ben onu başka bir devlet hastanesinde yasamıştım. Hiç bişey söylemiyor bir dhaa gitmedim oraya 🥴 insan herşeyi bilmek istiyor zaten boy kg suyunu söyleyecek herşey yolunda diyecek bu kadar yani. Ama işte herkes bir olmuyor

Tubakaba bence devlet neden suan özel de doğum 10 binden başlıyor ki gereksiz masraf bence özel bir durum olmadığı sürece gitmen anlamsiz geliyor bana göre ama yinede siz bilirsiniz

Tubakaba ben ilk dogumumu şehir hastanesi’nde yaptım özel gibi vip odada kaldım gayet konforlu güzeldi bu hamileligim de özelde doktorum bu sefer özel düşünüyorum

Hasretumut valla bende memnun kalmayan kimse görmedim ilk sizden duydum bu ikinci doğumum olacak şehir hastanesinde hemşireler falan gayet de ilgili ler ayriyeten sizi azarlama gibi bı durumu yok haa şu Erkiletdeki devlet hastanesi nasıl derseniz sadece bı kaç kere muayene için gittim ama gerçekten temiz değil o yüzden tercihim şehir hastanesi

Tubakaba bende etlik sehir hastanesine giderim diyordum ama güvenmedim sonra yorumları da görünce iyi ki vazgeçmişim dedim. Sukran çakmakla devam ediyorum özel kendi tobb ya da memorial da yaptırıyor doğumu. Sizin bilginiz var mı hastaneler hakkinda

Slc Balıkesir Edremit Onur Karabulut on numara bir doktor bence iyi ki onunla yola çıkmışım şu an 40 yaşındayım eminim pek çok Dr bu yolda beni demoralize edip strese sokabilirdi ikili üçlü testlerde özellikle süreç yönetimi hekimliği sabrı gerçekten çok iyi biri

• Slc bunu yanıtladı.

MerveTeyze moral çok önemli hamilelikte yaşın ne olursa olsun seni ayakta tutan şey moral sağlıkla alalım bebislerimizi kucağmza